drako

(no subject)

May. 18th, 2007 | 10:15 pm
From:: drako

1) Ziny.
2) Nezinu kāda Krievijā var notikt varas zonu sadale, ja opozīcija ir gandrīz vai likvidēta. Es pats esmu dzirdējis viedokli, ka šī te opozīcija ir ne vairāk, un ne mazāk kā paša kremļa kontrolēta vienība, kuras uzdevums ir iebiedēt rietumus - skat, jūs tiešām gribat Krievijā demokrātiju? Jūs tiešām gribat lai Krievijā nonāk pie varas šie neonacisti un imperiālisti? Jūs nu gan labāk varētu atbalstīt mani (Putinu) - mēs tikai mētājam ar olām un laižam vēstnieku mašīnītēm karodziņus, bet VIŅI var arī mēģināt ar tankiem pabraukāt!

Pirms Putina Krievijā bja Kremlis ar vienu hronisku alkoholiķi pie varas un vairāki oligarhi, kas raustīja kremli katrs aiz sava diedziņa.

Kad pie varas atnāca Putins, visi oligarhi tika vai nu salikti cietumos vai arī kā Berezovskis - aizbēga uz rietumiem.

Var minēt vai Berezovskis ir tiešām Kremļa opozīcija vai opozīcijas butaforija Eiropas acu aizmālēšanai.

Vienīgo, reālo Kremļa opozīciju var meklēt Ukrainā, prorietumnieciskā Juščenko personā. Vai Baltkrievijā, kur Luka taisa kaut kādu savu politiku tirgojoties ar Krieviju. Vai Gruzijā. Valstīs, kas vairs nav zem Kremļa protektorāta, mēģina iet rietumu demokrātiju ceļu un arī atbalsta ASV ārpolitiku, lai arī kāda tā būtu.

3) Nu bet labi, pieņemsim ka Eiropa nolemj piekāpties Krievijai un atdod Baltiju un bijušās Varšavas pakta valstis atpakaļ Kremlim ... so what? Pretī viņa iegūst Kremļa biznesa pārstāvjus (Līdzīgi, kā Latvijā ar Latvijas Gāzi piemēram), kas Eiropā turpina Krievijā aizsākto politiku - pārpērkot visu biznesu un veidojot vienu kapitālu monopolu, kura vadība ir no tā pašas ābeles ko iestādīja Ļenins savulaik sapņojot par "Vispasaules proletariāta diktatūru" mērdējot un terorizējot miljonus godīgu civiliedzīvotāju un likvidējot politisko opozīciju. Diez vai tur visi ir tādi muļķi, kas nesaprot šos draudus.

Link | view all comments


Reply

From:
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.