ravena

(no subject)

May. 31st, 2006 | 12:33 pm
From:: ravena

1) bankam jadoma ilgterminja,nav ipahas jegas dzivot uz kreditu procentiem kas doti pirms kaut kadiem ntiem gadiem....kad tagad izsniegto kreditu njemeji nespes maksat procentus tad bankas 'dabus' sava ipashuma ne ipashi erti izmantojamus nekustamos ipashumus(ar domu, ka ta tomer nav nauda um vinju realizacija nav vienas dienas jautajums) apstav bazhas ka banka apkravusies ar tadam mantam avr dabut kaut kadas sankcijas (no kaut kadas augstak stavoshas iestades-vot nepateikshu kadas,,,bet laikam no eiropas)

2)man tomer skiet ka nauda sak pastiprinati ieplust sheit tieshi caur ES strukturfondiem un cita veida dotacijam - bet ta ir eiropas nauda kas tikai paliela inflacijas spriedzi

par to socialo politiku es isti nesapratu..kaa tad vinja palidzes musu ekonomikas burbulim neuziet gaisa.

p.s. viena gudra doma nesen tika izteikt karteja petijuma, ka musu miljie tautieshi irija un citas zemes ar savu sutito naudu uz latviju ari ir daljeji vainigi pie inflacijas... jo pateicoties vinju sutitajai ar nodokljiem neapliktai naudai cilvekiem paradas arvien vairak naudas uz rokas. un protams vinji to tere..uz nebedu kas vel vairak palielina spriedzi..petijuma bija mineti pat samera iespaidigi skaitlji cik liela ta summa ir.


PS.S.S man nav japierada ka tev nav taisniiba.es tev pasaku savus NEekonomista argumentus....

Link | view all comments


Reply

From:
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.