drako

(no subject)

May. 31st, 2006 | 10:08 am
From:: drako

Pamato lūdzu, savu domu.

Jo pēc tā, ko izlasu mēdijos:

1) Bankas ne tikai dod kredītus, bet arī saņem procentus no tiem, kas doti jau agrāk
2) Sakarā ar iestāšanos ES šeit sākusi plūst nauda no tās - ne tikai kā dotācijas, bet arī uz tā pamata, ka ES pērk mūsu preces (lētāk)

Pēdējais punkts ir īpaši būtisks tajā sakarā, ka diemžēl latvijas iedzīvotāja pirktspēja ir niecīga. Līdz ar to, arī tirgus pašai latvijai iekšienē ir vājš, toties ienākot ES naudai atbrīvojas rodas plašākas tirgus iespējas, attiecīgi tālāk, ko nopelna vieni, tā nauda tālāk apgrozās un aiziet apgrozībā citiem, jo katrs, kas kaut ko nopelna apgroza to naudu tālāk un dod pelnīt citiem.

Un vēl - atšķirībā no vairuma ES mūsu sociālo garantiju sistēma nav tik ļoti uzpūsta, kā tas ir Vācijā vai Francijā. Līdz ar to sabiedrība lai arī dzīvo uz nākotnes rēķina, tad nebūt ne tādā mērā, kā tas jau sen notiek ES.

Pierādi, ka man nav taisnība ..

Nu jā - protams visa tā kredītu politika IR virtuālas, neesošas naudas radīšana, bet par to atbild bankas un tie cilvēki, kas viņas kontrolē.

Vienīgais, tad par ko varētu iet runa ir ka Latvijā apzināti atkal netiek kontrolēta banku politika, vai arī mākslīgi tā tiek iespaidota, lai radītu krīzi ..

Link | view all comments


Reply

From:
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.