superego refleksijas

Post a comment

Journal Info

Name
dont

Lūk tā!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Veicās!
Saaukstēties uz svētkiem, kad jāskrien, jācep, jāvāra, jātīra!!!! Tik daudz darāmā, bet tak patīkami gatavoties svētkiem! Un še Tev!!! :/ Spēka nav, sāp malu maliņas... bet gulēt nedrīkst, jo varu palikt bez svētkiem... es jau iztiktu, bet mātei jau nevar iegriezt.., it sevišķi,ja pati viņa jau sen vairs neko daudz nespēj..

Ai, sīkumi, da sīkumi, vienkārši cibā gribējās beidzot, ko ieklikot..

Mana dzīve pamatīgi mainījusies gada laikā, un vēl labākās izmaiņas tikai priekšā, nākamais gads būs daudz labu notikumu pilns, es vienkārši to zinu, ne tikai jūtu!
Galvenais, ir šogad pārtrauktas attiecības, kas tikai plosīja un postīja un padarīja vāju... Un pavisam negaidīti sastapts cilvēks..., ar ko gribas nodzīvot un piedzīvot visu.... :) Es izturēju, man pietika pacietības un tajā pat laikā nesēdēju uz vietas, bet daudz strādāju ar sevi - gan fiziski, gan garīgi, un laime nebija ilgi jāgaida... Tā roku rokā ar mīlestība atnāca pie manis uz palikšanu... Un es darīšu visu, lai tās abas nosargātu!!!!

Lūk, ko es gribēju teikt, ka man iet būtībā ļoti labi, un viss pārējais tikai dzīves sīkumi, kurus nedrīkst aizmirst, bet es tikšu ar tiem galā..! :) Pareizās izvēles šogad izdarītas un smaidot un roku rokā ar Tevi varu sagaidīt Jauno gadu, nebaidoties un neuztraucoties ne par ko!!!!!
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba