Chambre avec vue

April 25th, 2009

04:37 pm - Jauki izpīpēts

Bakalaura darba priekšaizstāvēšana pagājusi necerēti veiksmīgi; joprojām esmu klabinātspējīga.

Citādā ziņā - īsti nezinu, smieties vai raudāt. No Francūža e-pastkastes uz manējo joprojām regulāri pārplūst paradīzes ziediem, urdzošiem avotiem, Klaidermana mūzikas un viediem citātiem pārbāztas PowerPoint prezentācijas. Šodien beidzot saņēmu kaut ko jaunu. Videofails, o lalā! Klāt piecerēta pasaciņa.

Aptuvens sižets ir šāds: mēs abi dzīvojam kopā un regulāri saņemam milzīgus rēķinus par patērēto ūdeni. Brīnāmies, brīnāmies, līdz nolemjam izsaukt speciālistu, lai tas visu pārbauda (protams, tualeti, skaitītāju, iekšējo un ārējo cauruļu sistēmu, krānus, veļas mašīnas un tādus niekus) un beidzot pasaka, kas par lietu. Nekā. Viss čikiniekā. Tad kādu dienu Francūzis, tavu skādi, saslimst un ar gudru ziņu paliek mājās. Pēkšņi apjēdz, ka apakšstāvā pastāvīgi kaut kur tek ūdens. Izlien no gultas, noiet lejā, ierauga, kas par iemeslu tiem milzīgajiem rēķiniem, un konstatē, ka tas, acīmredzot, notiek katru dienu, kad manis un viņa nav mājās. Tad šams sabīstas, ka citi viņam neticēs, paņem videokameru un nofilmē šo problēmu nākamajām paaudzēm. Tagad, parau, to var redzēt visi.

Pievienotajā video redzams kaķis, kurš rotaļādamies atkal un atkal norauj tualetes podā ūdeni un apmierināts skatās, kā tas tek.

Jā, tiešām ļoti asprātīgi, haha. Man ir stalkeris.
Powered by Sviesta Ciba