Pirmdiena, 25. Mar 2024, 16:39
[info]prtg

ПОСТ - позитивная обратная связь по току
Suhova pastiprinātāja galvenā atšķirība. Nav gan viņa paša ideja, principa nokopēts ar dažiem uzlabojumiem. POST kompensē arī tos zudumus un nelinearitātes, kas rodas kabeļos. Skandai no Suhova pastioprinātāja jāpieslēdz trešais vads, kas mēra sprieguma kritumu un caur (pozitīvo) atgriezenisko saiti dinamiski kompensē gan to, gan nepieciešamību pēc papildus strāvas, kas rodas basu skaļrunim, kad spole maina virzienu, pastiprinātājam īslaicīgi nodrošinot negatīvu izejas pretestību. Barošanas bloks izrietoši jārēķina vismaz 4x jaudīgāks par nominālo pastiprinātāja jaudu.
Būtu interesanti Suhovu palasīt, bet pasaulē viss virzās uz D klases pilnveidošanu. Pirmais iespaids no Hypex nCoreX ir labs. Bet vēl neesmu metodiski salīdzinājis ar citiem ABX testos un mērījumos. Varbūt maijā būs tam laiks.
WM-61 ar Linkvitza modu vai bez? Ja ar, tad nokalibrējot varētu būt ok. Tikai nezinu, cik dB SPL tas iztur, pirms sāk ienest pats savus kropļojumus. Bet ar ARTA THD var mērīt arī lielākā attālumā, piemēram 2m, kur SPL ir relatīvi mazs arī lielā skaļumā. Pats izmantoju Earthworks M30, jo tas ir lineārs līdz 30kHz un THD ir ļoti zemi pat pie 110dB. Tiesa, nav lēts.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: