- Habārvista
- 6/5/13 01:34 am
- Bildēts, protams, ar pagali, bet rijamā būšana skaidra tāpat.Rīsi ar dārzeņiem:Tvaicētie rīsi 4 paciņas1 baklažāns2 saldās sarkanās paprikas1 sarkanais sīpols2 saujas šampinjonu1/2 ķiplokdaivas- sagriežam smalki dārzeņus, piespiežam ķiplokus, garšvielas nelietojam un cepam olīveļļā līdz gatavi, tikmēr būs novārījušies rīsi (vāram 10 minūtes, pieberam 3 ēdamkarotes sāls un vāram vēl 10 minūtes) un visu samaisa kopā.Vista:6 vistas kājiņas un 2 filejas2/3 burciņa ar Krievijas sinepēm2 ēdamkarotes medus1 ēdamkarote majonēzeMalta saldā paprikaCitronpipariSālsMazliet koriandra3 ēdamkarotes olīveļļas3 apelsīni- Saliek visas sastāvdaļas bļodā un kārtīgi izspaida cenšoties gana daudz labumiņa pasmērēt zem ādiņām, pēc tam vistu liek ledusskapī zem sloga, lai iemarinējas kādas 30minūtes (jo ilgāk, jo labāk), pēcāk kārto cepamtraukā uz apelsīnu šķēlītēm (gan augšā, gan apakšā un pārlej visu ar pārpalikušo marinādi). Trauku pārklāj ar folliju un cep stundu krāsnī.Salāti:1 kastīte mazo tomātu1/2 kastītes spinātu (Orģinālā bija paredzēta rukola, bet tā bija vietējo veikalu deficīts)1 buntīte loku1 branga sarkanā sīpola šķēle- visu sagriež, samaisa, garšvielas šoreiz neizmantoju.Mmmmm, vista izdevās garda, salda un apelsīnīga! Salāti svaigi, rīsi nepārsālīti! Un alus ideālā vēsumā!Šoreiz kopējās izmaksas ap 10ls, bet paika 3 dienām.Gardu rīšanu!
- 0 šķavasNoņem gāzmasku pirms šķaudi
- Atkal salāti
- 2/11/13 02:10 am
- Bāze:1 garais gurķis (vai vasarā no kaimiņu siltumnīcas habārītie 3 īsie gurķi ar visu mizu)3-4 tomātiPusgalvas ķiplokuĀbolu etiķis pēc garšas un olīveļļaModi:LociņiDillesPētersiļietcVar arī variēt ar garšvielām:CitronpipariMelnie pipariSālsBaziliksSojas mērceetcSilto cīsiņu pagales bildē redzama variācija - bāze + lociņi un citronpipari.Piespiežot pusotru ķiplokgalvu - garantēta personiskās dušas aktivizācija!Ātri, lēti, vienkārši un garšīgi!
-
Šobrīd grabina: vžžžžž rrrrr vžžžžž
Garīgais: omņomņom - 0 šķavasNoņem gāzmasku pirms šķaudi
- Pupi salātos
- 2/11/13 01:59 am
- Sarkanās pupiņas 2 bundžiņas (bet ne ar čili), var likt arī baltās pupas, bet mehBurka marinēto gurķuBurka marinētu šampinjonuSīpols 1 gabGarais gurķis 1 gabMajonēze 1 paciņaVisu sagriež mazos gabaliņos, liekam klāt pupus (bez duļķainā puņķa), piespiežam majonēzi un maisam.Salut!*Bildēts ar silto cīsiņu pagali
- Garīgais: omņomņom
- 0 šķavasNoņem gāzmasku pirms šķaudi
- Vakariņas diviem pa 8ls
- 2/11/13 01:49 am
- Heij, heij. Laiks manai otrajai habārreceptei!Mums vajag:Apelsīni 2 gabAvokādo 1 gabGarais gurķis 1 gabSarkanais sīpols 1 gabSaldā sarkanā paprika 2 gabPētersiļi 2 buntītesGarneles 300 gCitrons 1 gabLaims 1 gabVisu sagriežam mazos gabaliņos, pieliekam garneles (bez tā sāļā puņķa), piespiežam klāt citrona un laima sulu un samaisam!Garšas kārpiņas priekā orgasmēs!*Bildēts ar silto cīsiņu pagali
-
Šobrīd grabina: vžžžžž rrrrr vžžžžž
Garīgais: omņomņom - 0 šķavasNoņem gāzmasku pirms šķaudi
- Katrā no mums mīt nelabais
- 9/11/12 02:17 am
- http://vimeo.com/12836360
- 1 ŠķavaNoņem gāzmasku pirms šķaudi
- Uzlabotā habārrecepte
- 9/10/12 10:28 pm
- Recepte nohabārīta un uzlabota manā gaumē.Puskilo pilngraudu makaronu - vārtīt bez garšvielām;3 vistas filejas - sagrieztas kubiņos, apceptas un apbērtas ar Itāļu garšvielu maisījumu;Salātiem - 2 tomāti, ķiploki (pēc gaumes, jo vairāk jo labāk, bet ne vairāk par 2/3 galvas), 100g sasmalcinātas rukolas;Kad viss gatavs sabērt visu kopā, kā makaronus un vistu, tā arī salātus, piešaut vēl kaudzīti Itāļu garšvielu un servējot visu pārkaisīt ar rīvētu cieto sieru rūgtumiņam.Izmaksas aptuveni 5ls 3-4 porcijām.With Magic!Vispār, šis iespējams kļūs par ieradumu, šad tad iemest kādu uzlaboto habārrecepti.
- Šobrīd grabina: Rosewater
- 0 šķavasNoņem gāzmasku pirms šķaudi