matemaatiskaa analiize

« previous entry | next entry »
Jun. 21st, 2004 | 01:13 pm

es tagad maacos matemaatisko analiizi. riit exaamens. man tur kladee ir taa, ka viss ir raxtiic ar pildspalvu, bet kaut kaadi komentaari, kuri vienkaarsi paliidz kaut ko tur labaak saprast, ir pieraxtiiti visvisur pa vidu ar ziimuli. nu es tagad tur visu lasu ar visiem komentaariem un censhos iebraukt tajaa visaa. teema kaut kaada sen aizmirsta. par teilora rindaam. skatos - oo, komentaars! jaaizlasa, varbuut kaut ko sapratiisu. nu un ta lasu arii. texc taac. H.L:"Teilora rinda ir laba un jauka." nu jaa. viss skaidrs. a tas viernkaarsi ir viens teikums no Halinas Lapinjas, manas ucheniites, lekcijaa teiktaa :). es domaaju, ka peec taada teikuma katram ir skaidrs par ko ir runa. ja izvilksu riit bileti par teilora rindu, tad 1 teikumu vismaz vareesu uzraxtiit.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

martonella

(no subject)

from: [info]martonella
date: Jun. 21st, 2004 - 06:20 pm
Link

jeee:) Zin,kaa man tajaa muuz.lita exii gaaja?Ieprieksheejaa dienaa visu atkaartoju.Atcereejos shaadiigo pagaajusho gadu,kad izvilku tieshi to,ko vispeleekaak zinaaju - nu taadu ne sho ne to,kaut kaadu Shuumanja dailjradi. Un tad taa paardomaaju, ko es shogad negribeetu izvilkt. Pie sevis taisni nodomaaju - noteikti izvilkshu Musorgska "Borisu Godunovu",ko veel nebiju nemaz Mikjelsonei atbildeejusi un maz zinaaju ap ko lieta grozaas. Bet nu pamaaciijos. Tajaa exsha dienaa ar veel speciaali Musorgski paarlasiiju. Bija ieksheeja nojauta. Es cereeju izvilkt jebkuru no 6 biljeteem, iznjemot to, kuraa Musorgskis.
Un kaa Tev liekas, ko es exii izvilku? Kad ieraudziiju, saaku smieties. Jaa, jaa, es izvilku: "Dzjuzepe Verdi - dailjrades raksturojums (viegli) + Modests Musorgskis - opera "Boriss Godunovs"!!!" Blaaaaaaaaaaaaaaa! :D Un es ZINAAJU, ka izvilkshu tieshi to riebiigaako. Bet izraadaas, ka Borisu viegli staastiit - tur daudz teelu un taa. Un man gaaja ljoti labi:))))
Taa ka- samaacies gan vismaz to vienu teikumu! :D
Lai Tev labi sokas riit!

Reply | Thread


dinciite

(no subject)

from: [info]dinciite
date: Jun. 28th, 2004 - 12:00 pm
Link

njaa, kaa pa laimi man nevajadzeeja tomeer staastiit par labo un jauko teilora rinnnndu.

Reply | Parent