Nometne, Rīga utt.

« previous entry | next entry »
Jul. 14th, 2005 | 01:49 pm

Cik labi, ka man ir tāds Tēvs! Viņš mani mīl, un dažkārt šķiet, ka Viņš vienīgais.
Vakar atbraucu no JD jauniešu nometnes. Prieks, ka varēju uz 3 dienām pazust no pilsētas. Rīga ir skaista tikai rusenī, ziemā un pavasarī. Tad es ierados Rīgā, samaksāju par nometni un sapratu, ka man nepietiek naudas, lai no centra atbrauktu līdz Imantai. Tas bija tik stulbi! Jutos, kā bomzītis. Ģirts iedeva tos 15 santīmus, bet vienalga nožēlojami. Un tad gaidīju autobusu un redzēju, kā puisis iesit meitenei pa seju. Abi stulbi - puisis gļēvs, bet meitene skrien viņam pakaļ. Šoreiz tas ir burtiski. Viņš centās tikt no viņas vaļā, mēģināja aizskriet, bet viņai ar to vēl napietika - skrēja pakaļ. Vienkārši riebīgi.
Šonakt redzēju brīnišķīgu sapni. Es nevienam nemaisījos par kājām. Jā, man pēdējā laikā ir sajūta, ka man nav tiesību dzīvot. Bet sapnī bija citādāk. Pēdējā laikā man atkal nepatīk dzīvot. Dīvaini, ka Tēvs mani tādu mīl un ka ir kaut kas, ko viņš vēlai lai es šeit, dzīvojot uz zemes, izdaru. Katrā ziņā lai arī kas tas būtu ceru, ka drīz to arī izdarīšu.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

Apstājies! Ieklausies...

(no subject)

from: [info]if
date: Jul. 14th, 2005 - 03:27 pm
Link

Visi piedzimst ar tiesībām dzīvot! Vēl vairāk - tu Dievam un kādam cilvēkam virs zemes esi īpaša. Varbūt tu šo cilvēku vēl nepazīsti, bet tu taču negribēsi, lai viņam visu laiku jāskumst vienam.Tev ir tava misija, ko nekad neizpildīs cits.

Reply | Thread


dinciite

(no subject)

from: [info]dinciite
date: Jul. 14th, 2005 - 10:04 pm
Link

TO cilvēku ticamākais, ka es tiešām nepazīstu. Un par misiju runājot - tam es piekrītu un centīšos kā varēšu to izpildīt visu izdarīt pēc iespējas labāk, bet vienalga ceru, ka to izpildīšu drīz.

Reply | Parent | Thread


Apstājies! Ieklausies...

:)>

from: [info]if
date: Jul. 15th, 2005 - 07:17 pm
Link

Kas tas ir ko es dzirdu tavā dvēselē? Vai tās ir skumjas? Nogurums? Vai izmisums? Jūti - es tevi apskauju cieši, cieši...Nu patiesībā ne jau es, bet Dievs caur mani tevi grib samīļot. Tikai nezinu kur esi. (Piedod, ka nevarēju atbildēt ātrāk, internets niķojās un daži darbiņi arī bija jāpadara.)

Reply | Parent