dinciite

Ēnas puse

Mar. 5th, 2019 | 04:38 pm
From:: dinciite

Sūdzēties par paša izvēlēm ir gauži muļķīgi, it īpaši tad, ja paša spēkos ir apstākļus mainīt. Un es tūlīt darīšu kaut ko muļķīgu.
Iepriekšējā nedēļa bija ārkārtīgi nogurdinoša - knapi aizrāpoju līdz nedēļas nogalei. Tā, savukārt, bija brīnišķīga. Un tad atkal sākas šī nedēļa.
Vakar (pirmdien) gāju uz izrādi ar cilvēkiem no skolas. Biļeti biju nopirkusi jau pirms kāda laika, kad vēl nezināju, cik nepiemērots ir laiks izrādei. Bet, ja jau biļete nopirkta, tad skaidrs, ka bija jāiet. Tīri interesanta, aktieri vienkārši fantastiski un flīģelis <3. Nez kāpēc izrādes autoram labpaticis noslēgt ar pesimistisku domu. Tātad vakar uz kori nebiju - tā vietā skatījos drūmas realitātes atainojumu. Šodien svētdienas skola - atkal neesmu, jo jāgatavojas konferencei. Rīt iesvētes mācības vietā ir DK, uz kuru, protams, arī netieku, jo piekritu labot olimpiādes darbus. Un ceturtdien ir tās šausmas, ko sauc par konferenci. Man jāsagatavo 15 minūšu stāstāmais par tēmu, kurā neorientējos. Nu super! Te nu manas izvēles mani ir novedušas. Ir tikai otrdiena un es jau nevaru izturēt šito marinēšanos darbā un universitātē. Man gribas apkārt manus cilvēkus!

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: