dinciite

Dažādi

Mar. 8th, 2018 | 10:38 pm
From:: dinciite

1. Tad, kad atnāku mājās pacilātā noskaņojumā, kaut kā roka nestiepjas pēc Cibas. Parasti ieklabinu kādas rindiņas tikai tad, kad kaut kas ne tik jauks sakrājies, un rezultātā var izklausīties, ka ir sliktāk nekā ir. Šobrīd es esmu super labā omā un gribēju kaut kā līdzsvarot to lietiņu. Secināju, ka problēma ir tāda, ka labu noskaņojumu ir grūtāk aprakstīt/izskaidrot. Tāds vienkārši ir.
2. Šodien atkal laboju olimpiādes darbus - nākamo līmeni. Darbu daudz mazāk un labotāju arī. Nezinu, kā es esmu starp viņiem nokļuvusi.
Starp labotājiem daudz vairāk redzētu seju nekā iepriekšējā posmā - cilvēki, ar kuriem mani kolēģi sadarbojās dažādās matemātikas nodarbībās. Smīnu sejā dabūju, kad dzirdēju, kā viens slavina savu gudrību un lielās ar savām izcilajām prāta spējām. Intereses pēc paskatījos, kas ir šī pārdabiskā būtne, un ieraudzīju pazīstamu seju - tieši tāpat viņš sevi slavināja jau pirms 10 gadiem.
Bet taisnības pēc jāatzīmē, ka starp tiem pašiem "vecajiem" ir arī superīgi cilvēki, kam nav sevi jāslavina, lai citi viņus pamanītu.
3. Apkopoju visus spēkus un pašā vakarā aizgāju uz kori. Pa mācību laiku tik ļoti pietrūkst tās mazās, ierastās ikdienas aktivitātītes, ka katrs šāds mēģis liekas liels notikums. Un kas labākais - visi izsīkušie spēki kaut kā atkal uzrodas. Kamēr pēc mēģa atbraucu mājās, liekas, ka jau varētu kalnus gāzt.
4. Rīt eju uz baletu "Romeo un Džulieta". Nepatīk traģēdijas, bet tā mūzika ir FANTASTISKA!

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: