Bez naudas

« previous entry | next entry »
Aug. 12th, 2007 | 02:36 pm
music: Reuben Morgan - Gloria

Vislabāk ir baznīcā. Šodien dievkalpojumā sēdēju un domāju - varētu vispār prom neiet. Tur var justies laimīgs.
Un pēc tam atkal sastapos ar savu pēdējā laika aktuālo problēmu - nav naudas. Kāpēc maniem mīlīšiem jātusē pa dārgām vietām? Nu labi, ziemā man arī patīk. Bet ne tagad, kad nestrādāju. Nenāk ne prātā aizņemties. Savukārt Madariņas iznāciens šodien bija lielisks :)
Un vispār es nekā nesaprotu (protams, atkal). Man vajag vēl vienu tādu Norvēģijas braucienu, lai atkal saņemtos. Mans šīs vasaras jaunais brīvā laika pavadīšanas veids ir drusciņ sašķobījis pamatu zem kājām. Jauni draugi ir laba lieta. Tikai paiet laiks, līdz tu saproti, cik ļoti viņiem var uzticēties; ko var stāstīt, ko - nē; ko sapratīs, kas liksies stulbi; un vispār vai ir jēga kaut ko teikt. Vēl neesmu sapratusi.
Cilvēks nav mašīnīte, ko jebkurā brīdī var izslēgt un nolikt maliņā, lai vēlāk atkal pie tās atgrieztos. Ja uznāk vēlme.
Izlasīji?

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

(no subject)

from: [info]laimdota
date: Aug. 12th, 2007 - 04:24 pm
Link

izlasiiju.
ar cilveekiem vispaar labaak nerunaat. biezhi uzzinu lietas, kas man nav jaazin un taadeelj labaak nerunaat vispaar.(ja tas buutu iespeejams )
vislabaak iepaziit no saaukuma sevi un pilniibaa izprast, un ja tas neaiznjems pusdziives laiku tad taalaak sev apkaarteejos (ja tas buutu iespeejams :D )
spalvas un puteklji makaa. taadeelj man pie sirds SHIS nosaukums. probleema taa pati

Reply | Thread


dinciite

(no subject)

from: [info]dinciite
date: Aug. 12th, 2007 - 11:53 pm
Link

Šitā visa sakarā man tev viens jautājums dzīvajā.

Reply | Parent