diin's Journal
Monday, January 31st, 2005

Date:2005-01-31 00:04
Subject:
Security:Public

Reizeem man gribas izdariit kaut ko traku, kaut ko taadu, kas satriektu stikla kupolu, kuraa mees esam. Ljaut sev valju-lai notiek, kas notikdams. Tas nekaa negroziitu. Es tikai veel asaak sajustu stikla loku, kas muus ietver. Vai arii es to sasistu, bet sagrieztos uz taa asajaam shkjautneem. Iekams sagriezhos, man vajadzeetu pameegjinaat samierinaaties ar to. Tomeer samierinaashanaas ir padoshanaas. Tam veel esmu par jaunu!

 

jaa,shitas ir jociix texts. tieshaam jociix:/ kur taa diaana kauko taadu izraka??

fck,man monitoraa kaukaada mistiska swiitra paraadiijusies. da cik ilgi jaw es te kaucu,ka waig jaunu kompi. tik newiens to laikam negrib sadzirdeet.

 

2 comments | post a comment



Date:2005-01-31 09:16
Subject:
Security:Public

es to izdariiju. pieceelos tikko zwaniija modinaataajs. laikam pat neko nenokaweeshu. cerams.

post a comment



Date:2005-01-31 09:31
Subject:
Security:Public

*if you think i'm a bitch wait till you see my mum.* mammucis mani nokilleetu,ja zinaatu,ka shito kreklinju weel neesu izmetusi. bet tas wismaz rada kaut kaadu jautriibu,hihi:)

post a comment



Date:2005-01-31 20:15
Subject:
Security:Public

aarpraac. taads labais fiilings. biju uz "the phantom of the opera". naw waardu,lai izteiktu taas sajuutas tagad. shausmas,kaa patika. saakumaa naaca drusku miegs, bet beigaas.. bet beigaas!!! aarpraatiigi laba filma. man pat kaa filmu niideejai (nee,ne niideejai,bet kaa taadai,kas tw un filmas principaa neskataas..) patika. pat wairaak patika. newaru to pateikt.aaaaaa. njaa,peec tam weel paaris beerus izdzeeraam,bet tam shoreiz kaut kaa otraa plaana loma.. bet taa filma. wienkaarshi laba.

post a comment



Date:2005-01-31 22:41
Subject:
Security:Public

paklausiiju dazhus eirowiizijas nac.atlases songus. ausis chokurojas. tad jau es ar sawu izcilo dziedaashanas talantu arii wareetu piedaliities shitajaa atlasee. aarpraac.

 joprojaam esmu operas spoka iespaidaa. ausiis skan. perfekti.

post a comment



Date:2005-01-31 23:14
Subject:
Security:Public

salaatos par maz burkaanu. un par daudz gurkju. un teeja paaraak mazaa kruuzee. citaadi wiss buutu perfekti.

post a comment


browse days
my journal