diin's Journal
Monday, January 24th, 2005

Date:2005-01-24 01:59
Subject:
Security:Public
Mood:shaushaliix
Music:itin nekaada

bljaa,kauns pa wisu gjiimi. saakumaa bijaam kakjii. taa ciwilizeeti. a peec tam a kas bija peec tam?? kauns bija. nemuuzham tur newienam neiesaku iet. nekad. pilniigi nekaada action nebija,bet ...nu taa normaali.skaistas nedeeljas beigas. bet swiesc.negribas,lai taa paiet wisa naakamaa nedeelja - kaa nekaa nedeeljas saakums taga...:P aii,

2 comments | post a comment



Date:2005-01-24 02:55
Subject:
Security:Public
Music:joprojaam nekaada. wisi gulj.

patiik,ka nenaak miegs. wispaar. iewa uzjautrina. normaala tante.

post a comment



Date:2005-01-24 10:21
Subject:
Security:Public
Mood:wairaak labs kaa normaals
Music:ny.fa.

es taksh esu monstrs. aarpraac,mani newiens pat naw izmetis no budzheta. pagaidaam,hehee. pat humanitaarajaas zinaatnees dabuuju 7!! taa aarsta ziime laikam bija to weerta. chakars jau nu bija nereaals. bet ko nu wairs par to. galwenais,ka taga wiss okk. khmmm,laikam jaaiet kaadas dazhas stundinjas paguleet. mokoshi celties 8os. tas laikam naw prieksh manis tomeer. joprojaam priex par pagaajushajiem chetrdieniigajiem sweetkiem. khmm,a mosh waig paarweerst par piecdieniigajiem??:)

post a comment



Date:2005-01-24 11:02
Subject:
Security:Public

naak miegs. bet nespeeju aizmigt. stulbi wienkaarshi.

post a comment



Date:2005-01-24 11:59
Subject:
Security:Public
Mood:tired
Music:ocean soul

baigo gudro domu tikko izraku - ja gribi padariit pasauli labaaku, saac ar sewi!!! praatiigi teikts:/

post a comment



Date:2005-01-24 21:06
Subject:
Security:Public
Music:ramshteinc

tik tikko tik atbraucu no treninja. taads sen nebija bijis. treninjsh ar lielo T. taga beidzot ir taada sajuuta,ka kaut kas ir dariits. shodien pat agnese uzraapaas chucham muguraa (tipa ar motiwaaciju,ka newar zinaat,ko teikt man,ja nezin ko prasiit no zirdzha. haha,sen wareeja to izdariit. tad warbuut buutu lielaaka jeega peedeejo meeneshu treninjiem:/). ieskaidroja siikajam ar ko winjam dariishana. taa izskatiijaas,ka saprata. apmeeram peec winjas tikai 10 minuushu ilgaas padarboshanaas uzkaapu atpakalj. man likaas,ka seezhu uz cita lopa,newis sawa siikaa chuchas. pofigaa dariiju wisu ko waidzeeja - aa,labo nostaadni, kreiso, wolts tur, wolts te bla bla bla. un pat sanaaca. beidzot sajutu,kaa wajag. tagad wismaz ir uz ko tiekties. es pat sapratu ko man tieshi wajag panaakt. wiegli laikam nebuus,bet taga wismaz ir ponja,ko waig. un arii tas laikam ir labi. njaa,atklaajaas arii dazhas nianses,kas agraak nelikaas buutiskas, a taga tomeer laikam tomeer buus. uzseede. nu blje,nebuushu es iejaadniece baigaa nekad, bet taapat gribas smuki. pastoties uz gunchiku wai kaut wai gundegu (ne kriigeri) saprotu,ka taa negribu. taga atkal taada weeelme atgriezaas kaut ko dariit lietas labaa un sasniegt kaut ko wairaak par "aiii,nu tas chucha taksh augstaak par 110 nelex..". beidzot pie apwaarshnja paraadiijaas arii kaukas drusku gaishaax un ceriigaax. jaasaak tikai to wisu piepildiit. shodien agnesei all ma respect. nesen runaaju ko citu. nu bet naw man winja jaamiil kaa cilweex,lai cieniitu kaa treneri. iejaades,newis konkuura. kaa konkuura necienu un necieniishu. aarpraac, es shodien atkal aizdomaajos par to, cik daudz laika, naudas un nerwu man panjem wiss shitas pasaakums. domaaju,wai ir weerts. bet peec taadaam dienaam kaa shii tomeer saproti,ka ir. ir weerts.

post a comment



Date:2005-01-24 22:18
Subject:
Security:Public
Music:tipiskais wakara muz.

miegs.naak.skumjas.kaukaadas.mistiskas.par neko swariigu.arii.naak.

2 comments | post a comment


browse days
my journal