diin's Journal
Monday, January 17th, 2005

Date:2005-01-17 00:20
Subject:aaa,horoskopi!!!
Security:Public
Mood:bitchy
Music:tumsa.shuupuljdziesma slepkawam.

ak,sweetaa miskaste!! - tikko izlasiiju delfos sawu shii gada horoskopu. nu bljaa!!-taadas liidziibas ar sawu dziiwi sen nekur nebiju saskatiijusi. iisteniibaa jaw neticu shitaadaam muljkjiibaam,bet shitas lika aizdomaaties.. izweele - kur dziiwot. traumas no lieliem dziiwniekiem.labi,ka chucha ir taads ne - liels. bet citiem muguraa newareeshu kaapt tok. hroniskaas slimiibas. depresijas... nu fak.

post a comment



Date:2005-01-17 09:14
Subject:
Security:Public
Mood:sick
Music:end of all hope

juutos shausmiigi. shoreiz - tiiri fiziski. liekas,ka man ir angiinu angiina. wispaar newaru neko noriit, kur nu weel parunaat. un arii galwu pagroziit - saap wiss,kas atrodas no pleciem uz augshu. iedzeeru analgiinu. nimesilu bija zheel yeereet tik mazswariigam gadijumam.
blj,bet pofigisms ir joprojaam. galwenais ir exaamenaa kauko no sewis izspiest. jaacenshas.
un galwenais - neaizmirst ieiet pie ewitas!!!

post a comment



Date:2005-01-17 18:15
Subject:par mazajiem cilweecinjiem,exaameniem un weseliibu..
Security:Public
Mood:peaceful
Music:astral romance

es to izdariiju. uzraxtiiju abus exaamenus. nezinu kaa,bet gan jaw buus nolikti. cerams. biju pie ewitas. shausmas,kaa war buut TIK mazs cilweecinjsh. mazaax par lelleem,ar kuraam beerniibaa speeleejos. tik trausls. buutu pat bail pieskarties. tapee to arii nedariiju. ewita taada laimiiga. un taada mieriiga. gaisha. nu newaru pateikt kaada. taada citaadaaka. bet labaa noziimee. prieks par winjaam.nu jau trim. weseliiba saak taada drusku labaaka palikt. waru pat mazliet parunaat. bet galwa saap nezheeliigi. laikam newajag taupiit nimesilu. aaa,man riit jaaraxta informaatika. karoch,wisu sajaucu. muljkje. nu bet naw swariigi. suudaini tik,ka nekur laikam showaka newar iet. bet warbuut ka newajag arii. weseliiba ar naw taada.diemzheel.:/

post a comment



Date:2005-01-17 19:18
Subject:
Security:Public
Music:forever yours

nenormaals kaukaads radoshais paceelums. wareetu uzbliezt kaadu staastu. mosh taa arii buus jaadara. bet reizee arii nenormaals nogurums. aarpraac,cik cen pie chuchas neesu bijusi. jaacer,ka wismaz riit sanjemshos aizbraukt. baigi gribaas kaadu satikt, papljurxteet, padzert. kaut wai neko kaitiigu. wareetu pat tikai kapuchinoooo. bet waig man sociaalo baudu laikam. citaadi kljuushu par kaukaadu atkal. nu atkal par taadu. bet par taadu kaa pag-gad arii negribu kljuut. tas bija bikinj par traku. kost.nepaartraukti. nu nee. tas nowed pie nepaartraukta naudas truukuma. un weel pie wiskaukaadaam huinjaam. nelabaam. bet sociaalo baudu gribu. eeuuu,shite raxtiit wiskauko ir 8reiz normaalaak kaa drukaat ar roku plaanotaaja lappusees. eertaak. un taa..nu taa sawaadaak.

post a comment



Date:2005-01-17 21:10
Subject:
Security:Public
Mood:sad
Music:apocalyptica

nu forshi. laikam waru atwadiities no weel 2 drushkaam. pizhdohen wienkaarshi. wai ar mani tieshaam ir tik gruuti?? nezinu. man jaw liekas,ka ne paaraak. bet labas tantes bija. pat labaakaas. ir tik wienkaarshi wisu labo pakaast wienaa mirklii. nezinu, saak likties, ka winjaam taapat bija po par mani. zheel tikai,ka es nemaaku taapat. newaru taa wienaa mirklii wisu padirst deelj kaukaadaam muljkjiibaam. bet winjas war. saaka jau taa likties wasaraa. prieciigu dzimshanas dienu! blje,ta toreiz tas kaut kaa norima. bet ne manii. taga atkal naakamaa reize. ne tik traki. bet nepatiikami. cik tad ilgi taa war..no reizes uz reizi. juutos naturaali piekaasta. piechakareeta. blje,man wispaar newiena tante - draudzene wairs nepalix wispaar??? gribas taksh arii kaadreiz kaut kur aiziet ar kaadu tanti. wai arii piezwaniit kad sagribas. nu taa tiiri sadziiwiskaa liimenii. un man liekas,ka muus ar anu tomeer saistiija kaukas drusku dziljaax par sadziiwisko level. par slaawu nezinu. bet skumji. gribas taga nokaukties. bet taa lai kaads dzird. un pasaka,lai beidzu shito njemshanos. bet es newaru saprast tikai kapee taa ir. un wisu laiku ar mani. kaukaa negodiigi.

post a comment



Date:2005-01-17 23:24
Subject:par to pashu.joprojaam..
Security:Public
Mood:cold
Music:over the hills and far away..

weel joprojaam seezh iekshaa taads pretiigums. paarinoddariijuma [izcils waards.nez kur es taadu izraku??] sajuuta. un domaajams,ka seedees weel ilgi.fck. juutos wienkaarshi suudiigi. sawaadaak nemaz newar pateikt. nu slikti. blj,bet kaa taaa war?? nu fak,paaraak daudz kas tomeer sadariits, sadziiwots un paardziiwots kopaa. TAA NEVAR!!! wismaz es newaru.aaaaaaaaaaa.

post a comment


browse days
my journal