- Ex-veģetārieša piezīmes
- 4/18/14 07:03 pm
- Pēc ilgiem gadiem veģetārisma, es mācos ēst gaļu.
Jautājums "kāpēc?" ir vienkārši atbildams - ja reiz pārmaiņas, tad pārmaiņas, un būt pielāgoties un mainīties spējīgam nekad par ļaunu nav nācis.
Jā, es zinu, ir ļaudis, kam tas sķiet aizdomīgi, viens cilvēks jau ir pārtraucis visus kontaktus ar mani, apvainojās - "you are inconsistent". Sarežģīti ar mani, jā.
Atgriežoties pie tēmas, man nākas secināt, ka ēst gaļu vēl ir OK (gremošanas sistēma pamazām pierod), bet man nav ne mazākās sajēgas, kā to gatavot... Pirmkārt, nācas tikt pāri riebumam pieskarties jēlai gaļai un sajūtai, ka pēc darbošanās ap gaļu salmonellas un visādi citādi mošķi apdzīvo visu manu virtuvi un rokas un virtuves piederumus. Vēl joprojām, man tas nav pārāk komfortabli, bet es saņemos. Otrkārt, izrādās tā ir baisa māksla dabūt sulīgus vistu šķiņķīšus, garšīgus burgerus un kraukšķīgas kotletītes. Mani panākumi ir visai mainīgi. Žēl jau arī labu mantu izniekot - es pērku eko sertificētu gaļu, tad nu ēdu kā sanāk.
Nākamais izaicinājums ledusskapī - steiks. - 6 teicaMan ir ko teikt
- 4/18/14 09:12 pm
-
a kāpēc jāpiespiežas?
- Piebilst
- 4/18/14 09:18 pm
-
Nav jāpiespiežas, man gribās :)
Bet ir nepierasti un "savādāk". - Piebilst
- 4/18/14 09:14 pm
-
steiks gan ir vienkārši.
lūk resurss http://www.reddit.com/r/steak - Piebilst
- 4/18/14 09:17 pm
-
O, paldies! Rīt izmēģināšu.
- Piebilst
- 4/19/14 04:15 am
-
Varbūt iesākumā zivis?
- Piebilst
- 4/20/14 12:55 am
-
Zivis es ari ieprieks ik pa laikam edu - parak labi garso, lai spetu pavisam atteikties. Tas nebutu nekas jauns.
- Piebilst