- 4/25/13 04:01 pm
- Es atzīstos: no beļģiem es esmu piesavinājusies paradumu našķoties ar sinepēs un melnajos piparos pamērcētiem siera gabaliņiem.
- 2 teicaMan ir ko teikt
- 4/26/13 09:43 am
-
Tā kā sastāvdaļas bija pie rokas - pamēģināju. Kautkas beļģiem pietrūkst garšas ziņā. :) siers? Sinepes? Kas par šķirnēm?
- Piebilst
- 4/26/13 03:03 pm
-
Tā kā tas beļģu bāros tiek pasniegts jau servētā veidā bez etiķetēm un man nekad nav uznākusi vēlme iztaujāt personālu par šī ēdiena sastāvdaļām, tad man nav ne jausmas, kādas tieši šķirnes lieto beļģi.
Es lietoju to, kas ir mājās. Parasti Gouda mild, vidēji asas sinepes (katrā ziņā ne saldās, un nevienas no tām, kurās veseli sinepju graudi iekšā) un maltus melnos piparus bez īpašām pazīmēm. Sertificēta ekopārtika :) - Piebilst