Deģa piezīmes - Kamēr neviens vairs ĀRPUS UKRAINAS nekaro
March 14th, 2022
05:40 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kamēr neviens vairs ĀRPUS UKRAINAS nekaro
Lūgums
Mēģinot saprast Jāņa Baloža dusmu un draudu iemeslu, šķiet, atslēga ir šeit: http://klab.lv/users/degjis/51911.html?thread=84935#t84935

"Nefolk, šis visiem ir grūts laiks ar visu pandēmiju, bezdarbiem, Krievijas uzbrukumu Eiropai, mēs visi dzīvojam paaugstināta stresa apstākļos - kam tev lieki kurināt pašizdomātu naidu? Atkāpies, atzīsti savu kļūdu par piepišanos nepareizajām personām, un tev viss tiks piedots. Es saprotu, ka tev arī šobrīd nav viegli, tāpēc varu piedāvāt palīdzību. Nevajag visu šo melno herņu. Sātans nav izeja.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From: [info]degjis
Date: February 23rd, 2022 - 03:58 pm

(Link)
Bet Vai TU PATS atzīsti savu kļūdu, publicējot manā LCLK nekādi tieši neiesaistītās eXdraudzenes bildi ar mani savā sūda kontā?? Es par neko citu tavu labo roku netaisos lauzt? Atzīsti? NOticēsi, ka man ir 177-179 cm augumā bez taviem inceļa fishful navarotiem?? Izdzēsīsi??? Ja ne, tad nekāda bazara, mēs peldēsimies kanālā kā divi lācēni "

Nevēlos būt mamma vai kāda Cibas autoritātes figūra, bet vai, lūdzu, kāds var izņemt to bildi, kas viņam nepatīk? Grūti saprast, par ko runa, kurš gan var izsekot visam pusgada Cibas ārprātam? Vismaz minimāla mīļa miera labad. Es saprotu, ka šī persona šobrīd ir nokaitinājusi visu cibu un iemantojusi daudz ienaidniekus gan cibā, gan ārpusē. Bet! Kā visi var redzēt, šobrīd šim cilvēkam tiešām neiet viegli. Varbūt atbildīgajam izņemot šo bildi, kas Balodi tik ļoti satracināja, izdotos pasargāt vairāku cilvēku, t.sk. Jāņa Baloža paša veselību pirms nav noticis kas ļaunāks? Joki mazi, tiešām.
</blockquote>

Jūs redzat šo cirku? Tā lācis tēlo pats sev betmenu un grib izvairīties no planēšanas kanālā! Nespīd. Ir nopelnīts ar atliektiem galiem, un ir pierādīts.

Es APŅĒMOS: 0) Lāci piekaut jau rudenī, kad nelikās mierā ar saviem kaitinošajiem komentāriem, vienmēr_melošanu un faux betmenismu, viņa āršgeitas dēļ utt. 1) Ja cibā parādās manas ex bilde/vārds, lāci piekaut. 2) Ja cibā parādās manas tābrīža luv intrest bilde/vārds, piekaut lāci. -> kā vienu, tā otru uz līdakas pavēli un burvja mājienu lācis izpildīja vienas diennakts ietvaros. KĀDS CITS IZPILDĪJA LĀČA VIETĀ btch plx URFINS DŽĪSASS lācis plunčāsies pie sniegavīriem

ES NEBŪŠU LUPATA. LĀCIS TIKS PIEKAUTS, KĀ TIEŠI, nav akmenī cirsts, bet gribētu es vispirms palauzt, pabradāt rokas n tad ielidināt kanālā

Pēc iznākšanas no tagadējā VFF, līdz kanālam ir 100 metru. Pa kuru pusi tu ej uz pieturu lāci?

(1 𝖑𝖔𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Comments
 
From:(Anonymous)
Date:March 14th, 2022 - 12:29 pm
(Link)
Par fiziskas un seksuālas vardarbības draudiem kārtējais iesniegums policijā pret Jāni Balodi, zvans viņa dakterim un Egīla Helmana puišiem. Tu zini, kas šobrīd notiek ar tādiem putinistiem kā tu? Viņus samočī bairaktars.
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba