Deģa piezīmes - Pirmā Gopzema diena cibā, un
February 11th, 2022
07:58 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pirmā Gopzema diena cibā, un
Tur ir arī atbilde uz anonīmā deģa jautājumu par manu problēmu ar K-Lāci un to, kāpēc viņš varētu jau laikus sākt krāt naudu dentālajai ķirurģijai Dzirciema ielā. Ilgi būs jākrāj, lāci! VKKF stipendija drīz beigsies. Cik tagad ir doktorantiem? Klau, tas TAVS BAIBIS RIČEVSKIS nav tevī SALĪMĒJIES??? Tu taču vispār tur kaut kas esi, tikai tāpēc, ka viņš ir katedras kings... bet deģis. Bārda visu pasaka

http://klab.lv/users/gopzems/2021/11/25/

Also, LĀCI, es ZINU, ka tu ZEMCILVĒK visvairāk trigerējies PĒC TAM, KAD BAUDA PIEDRAUGOJA PIŠJĀNI. Tas bija tikai otrs cibiņš pēc lavermītindera, kas to izdarīja, un sekas bija manāmas uz delnas. Bauda zināja, ka tev tas nepatiks, bet tu biji viņu davedis ar savu anonīmo piepiešanos gandrīz VIENMĒR ne par tēmu, un tā arī bija viņa primārā motivācija: faking iespert tev virtuāli vismaz šādi! (Kā jau rakstīju, kas to būtu domājis, ka tāds jautrs parodijkonts kā Pišjānis būs ledžit key tavam morālajam meltdaunam.) VNK NELIEDZIES! Tu biji salīmējies nefolkā, savā idejā par nefolku, kas ir kaut kāds subversīvs betmens, kuram nepatīk tie paši deģi, kas tev, tāpēc biji tādā šokā, ka arī pats nepatīc. Tas bija nenormāli caurspīdīgi. LĀCI!!! Kur man tev iemest ar savu paipalu, lai tu tiktu no šitā laukā ar veselu ādu?

(4 𝖑𝖔𝖝𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Comments
 
From:[info]sunjakraans
Date:February 11th, 2022 - 08:24 pm
(Link)
Tāds deģis.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 11th, 2022 - 10:39 pm
(Link)
Man vienkārši vajag mašīnu ar nakts redzamību. Tad būs mieriņš
From:(Anonymous)
Date:February 11th, 2022 - 08:27 pm
(Link)
Ja Lācim soli pa zobiem, interesanti, ko pats esi pelnījis pēc random doksošanas, draudiem, izvarošanas draudiem, uzmākšanās, stalkošanas utt? Tev tāda nedodāmības apziņa, domā, ka buliju nenoķers? Vecāki nav pēruši? U are so going down JĀNI BALODI. Tevi notiesās par narkotiku glabāšanu.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 11th, 2022 - 09:08 pm

:D

(Link)
Kamon, deģi, nomaini plati. Jau trešo mēnesi tev šitais repertuārs, bet es joprojām uz brīvām kājām un sirēnas kā nedzirdu, tā nedzirdu. Lāča lāsti debesīs nekāpj.
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba