Deģa piezīmes - Es pis beigtu beigtu zirgu
February 20th, 2022
01:17 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es pis beigtu beigtu zirgu
Bet ciba ir labākā vieta, kur atnākt ierēkt, kad esi tāds nopietni Thinking, Fast and slow and all up for a certain closure, BET ŠITENTĀDS CIRX PRIEKŠĀ PAt BORIS pērk to Urfina Lača koka kareivju nefolka heiteru armiju, bet promptly izdzēšas, kad tie mazliet pabiedēts ar Aršnātriju. Es nē mani velk atpakaļ citi logi, bet es te vēl piestaigāšu pis mani pilnmēnesī krusteniski divas līgas pirmais abās rakstīs tūlīt un nesīs šitā deģa mēmes uz policiju komediants DABŪSI ĶEKSI UN TAVI MATI SLAUCĪS RĪGAS IETVES teloh KAMDĒĻ TU ŠO VISU DARI JA NE BAIĻU DĒĻ??? TĀds deģis

(7 𝖑𝖔𝖝𝖝𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Comments
 
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 01:28 am
(Link)
Pie šīs eskalācijas vari vainot tikai pats savus narko delīrijus, jo sajauci personas. Betmenu viena deģa nesodāmības sajūta ir nokaitinājusi. Tu arī neievēroji brīdinājumus. Tagad tev atliks skriet pie sava tēva vai mātes paraudāt uz pleciņa. Gan jau viņi tevi pažēlos un izrucīs, tāpat kā līdz šim. Bet mācību būsi dabūjis.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 20th, 2022 - 01:27 pm
(Link)
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 01:36 am
(Link)
Ne jau mēmes nesīs - nesīs Jāna Baloža fiziskās un seksuālās vardarbības draudus pret vairākām personām, vandālisma aktus, personas goda, cieņas un privātuma aizskārumus, kā arī vajāšanas un stalkošanas vēsturi pusgada garumā.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 20th, 2022 - 09:52 am
(Link)
Hei, bet nekas no tā nav pierādāms, tā kā you may as well be in for it par kolosālu apmelošanas kampaņu, Lāci. Tāpēc esi tik laipns un sāc jau katru rītu pieradināt savu pieri pie spēja trieciena pret tuvāko cieto virsmu savā nepastarpinātajā perifērijā un

From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 01:12 pm
(Link)
Atpisies tu no Krišjāņa Lāča un viņa ģimenes, kā arī no visas cibas, khosmos, methodrone, hederas, kokeža, gnidrologa, ctulhu, mindbound un visiem pārējiem. Visa tava pēdējā pusgada darbība ir sīki un pamatīgi dokumentēta ar visiem taviem vārdiem, adresēm un varmācības epizodēm, tas viss ir skaidrs un pierādāms, un tev ir beigas.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 20th, 2022 - 01:27 pm
(Link)
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 01:43 pm
(Link)
Nu jau par vēlu, tu dabūji trīs brīdinājumus, tev bija iespēja laikus atpisies un pārdomāt. Tālāk mēs esam iesim tiesisku ceļu.
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba