Deģa piezīmes - Eu, deģi
February 19th, 2022
11:46 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Eu, deģi
Ko čēk, kāpēc tu, stalkeri un šī deģa sociālo kontu master-refrešotāj, neizsauci mentus, Darko, Narko un vēl Bez Tabu pie viena LAIKUS vai neatbrauci uz Ērgļiem sargāt tās tavējo altārzēnpisēju komandas grāmatas pats, ko? Man reāli pietrūka epatāžas! Par JV flešmobingu ES BRĪDINĀJU UN DETALIZĒTI VISU APRAKSTĪJU PIECAS STUNDAS PIRMS AKCIJAS SĀKUMA Tu varēji paspēt izsaukt visus rajona ugunsdzēsējus uz T+0,666H kopš Rīgas autobusa pienākšanas. Kas par lietu? Slikti refrešoji? Netici tam, ka šis deģis izdara to, ko ir izdomājis. Savas tāfeles noslaucīšanai pret Rīgas ielu bruģi gan labāk notici, jo tev jau ir pēdējais laiks sākt iet kačāties. Vai tu spēj tikai anonīmi draudēt (t.sk. SUŅIEM un vispār nekā šī deģa righteous berserkā vainojamām etnomuzikoloģēm) ar citu, pat ne saviem paša resursiem? CIK DOKTORDARBA TEIKUMU PAR LIBERASTU NEĢĒLĪBĀM 21. GADSIMTĀ TU ŠODIEN UZRAKSTĪJI, BIČEVSKA BIČ? Es zinu, ka nevienu, es zinu, Lāci, Krišjāni. Ej pie savas briļļainām brunetes un gādā par to demogrāfiskās sitācijas uzlabošanu savā deģumiestā, kārklubaur

(8 𝖑𝖔𝖝𝖝𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Comments
 
From:(Anonymous)
Date:February 19th, 2022 - 11:58 pm
(Link)
Draud, uzmācas, vajā, doksē, stalko, iebiedē tikai un vienīgi Jānis Balodis, viss pārējais ir tikai taisnīga reakcija pret noziedzīgām darbībām. Jebšu tu domāji, ka varēsi ilgstoši nesodīts izpausties? Bez Tabu par tavu akciju jau ir dota ziņa, tai skaitā pašvaldības policijai, Ērgļu un Madonas ziņām un atbildīgajām personām. Tevi ir jāapstādina, Jāni Balodi. Tas arī nenotiek anonīmi - tu pats bloķē un bano savā kontā rakstītājus, kuri tevi sauc pie atbildības. Šis bija trešais brīdinājums.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 19th, 2022 - 11:58 pm

Kārklubaur

(Link)
Es tev tūlīt uzsūtīšu [info]gramatikasnacis par tik deģīgi nepareizu jebšu lietojumu!
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 12:02 am

Re: Kārklubaur

(Link)
Atbildi par tēmu un bazāru, tu, cietuma podlaiža. Savas sāpes par bijušajām brūtēm adresē āršlohiem, bluthāršiem utt, bet par Lāča vajāšanu tu atbildēsi un nomaksāsi visu līdz pēdējam santīnam. Tev bija trīs iespējas, tu tās vienā vakarā, sapīpējies zālīti, palaidi vējā. Tā ir, ka nedomā.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 20th, 2022 - 12:22 am

Re: Kārklubaur

(Link)
Es esmu jau sen uz visu 10x atbildējis, nav mana vaina, ka tev salmi galvā un visādas 18. gadsimta āmišu morāles asnātrē. Nomaini tak vienreiz to plati, deģi, beidz draudēt un droši raksti to savu sūdzību pašvaldībai vai kam tur par bezmaksas literatūras sadedzināšanu ārtelpās, ugunskuram paredzētā vietā, par to iepriekš informējot visus savus stalkerus un tavu koka kareivju armiju, deģi, kas tad man, es tak saku, dodiet vairāk reklāmas Jaunajam, bet viņš jums par to parādīs Veseli, deģi. Bet ar Lāci es runāju vienskaitlī: Tevi šeit cibā neviens neņem pierē vispār, izņemot egiju šmegiju, ko pierāda dalita OTRĀ VIETA AR KOVIDIOTU MAPATAURU CIBAS POPULĀRAJA LOHU APTAUJĀ. Fakti. Pis atpakaļ uz savu teloxx.lv Kas tur jauns, starp citu? Šogad vēl neesmu fui gandrīz iekāpis
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 12:41 am

Re: Kārklubaur

(Link)
Te neraksta Lācis, bet gan viņa labvēlis. Tev ir ļoti vienkāršs uzdevums - atpisies no Lāča, beidz viņu vajāt, beidz uzmākties viņa sievai, beidz doksēt, stalkot, draudēt, un tad varēsi savus marihuānas un bipolāro traucējumu murgu karus karot tālāk cibā ar visiem ctulhu, aršlohiem, bluthāršiem, sodiem. Vnk atpisies, Jāni Balodi. Tu esi tik daudz sūdu sastrādājis, ka pagaidām tev vēl veicas.
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 12:51 am
(Link)
Brīdinājums Jānim Balodim
Tā kā Jānis Balodis, šobrīd aktīvs kontā "degjis", negrasās pārtraukt savu kriminālo darbību internetā, dzīvē un cibā, un, šķiet, ir savulaik nodarījis būtiskus miesas bojājumus cibas lietotājai "khosmos", šobrīd "lenoblesavage" (kuru ir tik tālu iebiedējis, ka viņai bail ko iesākt pret Jāni Balodi), kā arī draudējis lietotājam "kokezis" un viņa paziņām, kā arī iepriekš draudējis nopublicēt vienas cibas lietotājas īsto vārdu, ko viņš arī izdarīja, tad var pieņemt, ka Sviesta Cibā ir gana daudz cilvēku, kuri būtu gatavi saukt Jāni Balodi/nefolku/baudu/janursbaldurs pie atbildības.
Šeit var izlasīt, kā to darīt: https://www.vp.gov.lv/lv/ka-zinot-policijai
Nekas grūts, it īpaši, ja ir elektroniskais paraksts.

Rakstisku iesniegumu ar lūgumu uzsākt izmeklēšanu var uzrakstīt

klātienē jebkurā policijas iecirknī
elektroniski portālā www.latvija.lv, izmantojot e-adresi. Tādējādi iesniegums tiks iesniegts, izmantojot kvalificētu paaugstinātas drošības autentifikācijas līdzekli
elektroniski ar eParakstu, sūtot uz pasts@vp.gov.lv
pa pastu uz kādu no policijas struktūrvienībām

Iesniegumā jānorāda:

detalizēta informācija par notikumu;
kādā veidā ir aizskartas Jūsu tiesības;
citu informāciju, kas varētu būt noderīga nozieguma vai pārkāpuma atklāšanai;
savus personas datus un adresi, ja ir iespējams, kontakttālruni.

Valsts policija jau iepriekš pateicas par Jūsu sniegto informāciju!


Šī būs īstā saite: https://lvportals.lv/e-konsultacijas/12434-iesniegumu-valsts-policijai-var-uzrakstit-latvijas-valsts-portala-2017
From:(Anonymous)
Date:February 20th, 2022 - 01:23 am
(Link)
Jāni Balodi, ja tu vēl vienu reizi a) apvainosi un apmelosi lāci savu tautumeitu bakstīšanā; b) pazemosi vēl kādu nesaistītu sievieti, tad tu ne tikai saņemsi policiju, bet arī tiksi apstrādāts pēc pilnas programmas.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 20th, 2022 - 10:15 am
(Link)
Davai! Lai ir elle arī cietumā tajā kamerā, kur ieliks mani! Psihoterorisms non-stop. Es uzreiz saku, ka apvainoju! Kur var iepazīties ar pilno programmu?
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba