Deģa piezīmes - May 23rd, 2022

May 23rd, 2022

May 23rd, 2022
02:26 pm

[Link]

foRest 2022
Z_~
Festivāla hailaiti, protams, bija abu dienu hedlaineri (Zintnieks un Vėlių Namai), bet jāatzīmē arī tādi brīnumi kā, piemēram, četras female-fronted grupas programmā pēc kārtas: Purple Negative (hothothot), Sibyl Vane (patriarchy is over), Z^ ar pīpējošo Elizabeti un ne tikai, Gultņi; lai gan principā sarakstu var sākt ar Hesychia (post-bm), kuriem vokāla nebija vispār, kas ir gandrīz vai tas pats. Saulainajā svētdienas rītā saņēmos arī peldei vismazāk aizaugušajā Golluma dīķī, kuru kopā visā teritorijā bija vismaz pieci. Vēl no dabas bez jau atzīmētajām konkurējošajām lakstīgalām, griezi un vardēm jāpiemin vīngliemeži, sarkanās skudras, ērces un BEBRI. Lietainajā sestdienā sev par lielu uzjautrinājumu piefiksēju, ka esmu uzcēlis telti bebra iegrauzta oša krišanas zonā. Ziedēja ievas un brīžiem spēcīgi oda pēc tādiem kā savvaļas lokiem, tikai šī izcelsmi es gan tā arī nemēģināju noskaidrot. Vispār patika doma par openairu maijā, nebija arī tik auksti un "visas mazās nebija nosalušas", viena pat esot skraidījusi bez biksēm. Vai arī es kaut ko pārklausījos. Pietrūka ugunskura pie galvenā steidža; neredzu iemeslu, kāpēc tur tāds nevarēja būt. Sienu otrajā vakarā arī vajadzēja izmētāt nevis uz gājēju taciņas, bet visā mošpita placī. Visādi citādi piesieties nebija kam, NEKĀ NETRŪKA un vispār viss vienojošais vaibs bija tik draudzīgs un pūkains, ka gandrīz nevarēja just to otrās dienas lietu. Šoreiz festivālā neko nepazaudēju, toties atradu jaunus draugus un satiku vietas saimnieka malamuthaskiju BURZUMU (! atgādināšu, ka jau esmu viena samojedhaskijšveicieša Burzuma vectētiņš). Pēdējā pusstunda pie ugunskura pirms VEĻU došanās atpakaļ uz Lietuvu bija visa pasākuma esence. Citējot VN bundzinieku Never do crack, people, unless somebody has some. (Nē, nebija nekāda kreka lol, poļu degvīns bija.)


Tags:

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
03:30 pm

[Link]

http://ej.uz/zyklonbaur
Deģis tik ļoti sajūsminās par dabu (izņemot to, kas dzeja), ka viņam ir 50 dabair---- konti un pat sevi uzskata par panteistu, bet savus suņus par dabīgiem pārnadžu populācijas regulētājiem ŠOZIEM, jebšu nākamziem to vispusējo brīvestību neplāno atkārtot. Tikmēr dalību jūlija pirmo dienu bauru rautā Ukšciema klīnikā apstiprinājusi Edžija vecā mīla (tāda pati klasika kā Lāča Assnātre) WECĀ DRUKA
Uz septiņām debespusēm

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
03:59 pm

[Link]

Urugvaja ir manās bixēs
Esmu panteismu pētījis akadēmiski (k/d "Panteisms Kārļa Skalbes pasakās"), tāpēc zinu, kas esmu, arī bez nesakarīgās žūrijas vērtējuma.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
04:49 pm

[Link]

A huļi tur kaut kas jāslīpē bija. Nafig nost to plēves urodstvu visā visumā skaistas upes krastā, nav ko bojāt peizāžu

Turklāt, Circenis saka "idiots", bet es, spriežot pēc putām un furora, "efektīvs ieriebējs". Tāds jau arī bija mērķis, nesaprotu, ko šim deģim vispār var pārmest :-)

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
04:52 pm

[Link]

Sacrimonia - Katabasis
Live
cc: [info]dabairmetaals

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
05:03 pm

[Link]

Es atvainojos, bet tas jau būs rasisms. Drīxt saukt par "neegijs"

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
05:12 pm

[Link]

Alejandro Jodorowski
4)
HOW CAN I KNOW IF THIS RELATIONSHIP IM IN IS A GOOD ONE?.
A RELATIONSHIP IS GOOD WHEN THE OTHER, WITHOUT TRYING TO NAIL YOU TO THEIR CROSS, MAKES YOUR LIFE HAPPY.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Previous Day 2022/05/23
[Archive]
Next Day
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba