Deģa piezīmes - May 14th, 2022

May 14th, 2022

May 14th, 2022
08:26 am

[Link]

Lol zivij nevajag rehabu, bet vnk nomirt. NO. MIRT. Uzskatāmi nevienam, izņemot tiem mūžīgi uzmestajiem klientiem, nevajadzīgs kroplis, bet tādi tieši parasti nemirst. Nomirs kāds sakarīgs vietā, un visi atkal būs neizpratnē: a huļi tā aborta atlieka zivs vēl dzīvs? Jo izdzīvo tas, kuram ir lielākais rūdījums pret sūdiem? Laikam, re, kā Kokoneses sīkdeģis rūdās, guļoties priekšā par sevi četrreiz lielākiem troļļiem. Nu labi, ko es te, viņš taču vnk tāpat kā vēl daži labi te izbauda VIENALGA KĀDU uzmanību.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
06:08 pm

[Link]

"Degji (..) neglābtu nekāds rīhabs, jo viņš to uzskata par jautru ceļojumu. Psihenē viņam patika, iepazinās ar jauniem draugiem. Policistei vārdā Līga, varētu precēt. Maksāt sodus ir forši, jo ir nauda (nu, šis ir vispār pērle). Nestrādāt ir forši, jo kādu laiku bija vecas kasetes, ko kāds brīnumainā kārtā nopirka. Pēc tam kaut vai nomirt. Viss vienalga. Njā, un... Nezinu, vairs, ko piebilst."

"Pat bērnam ir skaidrs, ka nodarboties ar vandālismu ir neētiski un krimināli. To zina visi. Degjis nezina. Viņš (..) iebāž ausīs skaidas un staigā, dungādams mazu dziesmiņu par to, kā visi ir idioti, bet viņš tāds veselis. Viņam patīk (..)"
[info]noblesausage pamazām nāk pie prāta. Bet viņš nezina, ka man viss ir izdomāts. Galvenais, nezina, kas ir izdomāts. Būtu jau arī galīgi nevietā zināt.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
06:49 pm

[Link]

Dick_Rip
Taisnība, circenis īstenībā nicina sevi, visi mēs sevi nicinām, te cibas leitestos visi sevi nicina, jo, ja kāds vsp nopietni patērē laiku uz vietnes ar nosaukumu "Sviesta Ciba" (turklāt daži pat par to raksta inbox.lv administrācijai vai pat Valsts policijai, LOL) galveno ziņu barotni (es nerunāju par cosy frendlistītēm un zematslēdziņu meždusabojčikiem kaut kur, kur ieskats mums būs mūžam liegts UN LABI, KA TĀ), tad taču pašsaprotams, ka TĀDS deģis SEVI NICINA, jo sevi nenicinošs cilvēks leitestus, pat ja lasītu, tad ātri pārtrauktu, jo pamanītu, ka sāk sevi nicināt -- par tādu svešu (lielākoties visādu deģu/uzmanības izslāpušu narcišu) dzīvju brauzēšanu, jā, tātad sāktu sevi nicināt UN tūliņās to PĀRTRAUKTU. Vislielākie sevis nicinātāji toties ir tie, kas lasa, bet savu profilu netur un neautorizējas, jo par tādiem vispār es varētu, kā Egijs teikt -- man NAV ko teikt. Tādi deģi..

Tags:

(1 𝖑𝖔𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
07:07 pm

[Link]

http://klab.lv/users/honeybee/1779281.html
LOHS DEĢIS NECELT vismaz 2 zuzēm šogad esmu piedāvājis tā saglabāt savu numuru telefonos, protams, apmaiņā pret viņu, bet dabūjis laikam esmu tikai vienu, numuru, tas ir, esmu dabūjis, pfff kur nu zuzi.... vēl ir tikai maijs, un es izbaudu brūču laizīšanu, vasarā būs feinas kreveles, ko plēst nost.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Previous Day 2022/05/14
[Archive]
Next Day
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba