Deģa piezīmes - April 25th, 2022

April 25th, 2022

April 25th, 2022
08:28 am

[Link]

Labrīt

Current Music: Ic3peak - Kiss of Death

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
08:40 am

[Link]

Pirmdiena
Ir šī deģa dzimšanas diena, tā, kas reizi nedēļā. Īstā pēc divām vai mazāk, bet to es atzīmēšu Šturmkoncertā. Kas jauns? Mans pēdējais draugs cibā izrādījies boikotējams mēsls, ko arī turpmāk praktizēsim (boikotu). Zivs ierakstā (tajā, kas attiecas uz mani) es mēģināju iebraukt reizes trīs, iespējams, bet tā arī nespēju. Tāds deģis. Komentārus nelasīt gan es iemācījos no viņa, un tas ir awfully liberating, hehe. Nav jau arī nekādu komentāru, visi nobijušies, un nevajag. Diena aiz loga jau ir uzaususi, un kāds nepacietīgs lohatrons ir iesniedzis sūdzību Paipalā, kā dēļ man tur tagad ir negatīva bilance. Vakar centos piereģistrēties WISE.COM (it kā labākais veids, kā dabūt naudu no Krievijas, kur Pp bez VPN nedarbojas), bet, pirmkārt, e-pasta domeins gmail.com tur ir/bija aizliegts, otrkārt, arī autorizēšanās ar Google un Facebook kontiem noveda pie nemainīgiem Sorry, error, try again. Toties Revolut man gan ir. Kam iemest? Krān, tu esi man parādā 100 eiro.

Current Music: Ic3peak - I'm Not Evil, I'm Sad

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
08:56 am

[Link]

27/IV
IGORRRRRRRRRRRRRRR

Tātad, nākamā iespēja sadot pa purnu šim deģim ir subj. Igorrr koncī M-Piektdienā. IGORRR savulaik labi likts cibā un arī te atradis klausītājus:

http://klab.lv/community/muzons/863309.html
http://klab.lv/community/muzons/965167.html
http://klab.lv/users/nefolk/127690.html
http://klab.lv/users/nefolk/248159.html

Ielūgumu uz NEMIERĪGIE PRĀTI pirmizrādi pāradresēju ex, jo, nu, interesē arī mani iesildītāji, Drumcorps (būs?) un tas Otto Fons. Piedāvāju variantu filmas vidū skaļi nolamāties un iziet no zāles (lai brauktu uz koncertu), bet samierināšos arī ar afterparty, jo no M-Piektdienas jau visus ātri izmetīs.

Current Music: A bunch of free dungeon synth on bandcamp

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
09:41 am

[Link]

Oto Fons

Tik astronomisks deģis, ka būs jāpaklausās vairāk

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
12:01 pm

[Link]


Ic3peak tomēr būšot tikai piektdien, bet tik un tā Melnajā Piektdienā. Var vēl paspēt, bet tad jāpērk kāda pārdomātāja biļetes. Karoče, eu, ciba, es konkrēti nesaprotu: vai tas, kāds prezidents ir Francijā, kaut ko reāli mainīs tās ārpolitikā? Nu, neievēlēja sievieti, kurai patīk komunistu lietas, tagad Ukrainai būs lielākas izredzes pret Krieviju? Nesaprotu. Nē, bet skaidrot arī nevajag, es labāk palieku neizpratnē, tas ir, neizpratnē sakarā ar šitā kazu bara priekšstatiem par to, kā darbojas politika. Man likās, ka pat ASV prezidentam nav nekādas reālas varas, bet te vispār demokrātijas citadele, Francija, un pēkšņi karogā būšot sirpis un āmurs? Nesmīdināt, labi? Tagad pasaulē viss dalās uz pusēm. Puse ir par un puse - pret, un tas ir the next new normal līdz 22. gadsimtam, es to kā ahujennijs meta-analītiķis nojaušu. Tie, kas atturās, nepiedalās.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
12:32 pm

[Link]

Lūk, Krievijas sierīgums -- arī atcelts!
Tas, ka Cesvaines Piens turpmāk Krievijas sieru vairs nesauks tā, gan ir jaudīgs žests. Es ieteiktu iet vēl tālāk, bet pagaidām neesmu izdomājis, kur. Klausos Vampirrrrrr, un tās pirmās divas taktis nākamajam gabalam ar ir tik ļoti 1:1(0.88) Virs galvas mūžīgs Piena Ceļš, ka sākumā liekas, ka kavers vsp

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
12:40 pm

[Link]

Točna mēsls kas mēsls. Bet nē, Ararata flirtam nepadošos paļubomu :] tajos leitestos tāpat nav nekā sevišķas uzmanības vērta

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
12:48 pm

[Link]

Piedodiet atvainojiet, bet no šitāda GanG es gan izstājos. Tik tupi, tik bezjēdzīgi, deģis ir reāli sarūgtināts. Pis viņu beigts zirgs to krānu, I'm out.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Previous Day 2022/04/25
[Archive]
Next Day
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba