Deģa piezīmes - April 20th, 2022

April 20th, 2022

April 20th, 2022
01:03 pm

[Link]

133
Ir 2022. gada 20. aprīlis, Hitlera 133. dzimšanas diena, vispasaules stouneru brīvdiena, un es vēl joprojām mūžā neesmu sitis nevienu sievieti.

(8 𝖑𝖔𝖝𝖝𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
01:06 pm

[Link]

Jo neko jau nevar pierādīt
Tāpēc arī ar šīm insinuācijām Lācis ir, tā sacīt, viegli apdirsies :)

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
01:17 pm

[Link]

Rūdījums noziegumā
Egija plēves būdas apkrāsošana Pērses krastā bija pēdējais solis, ar kuru es nu esmu kļuvis par rūdītu noziedznieku. Dūdu sausā tualete, Mārīšu košumkrūmi, Madlienas frizētavas durvis un Ērgļu evaņģēliskās literatūras skapītis ir liecinieki tam, ka esmu pavisam norāvies no ķēdes un atrasties ar mani vienā laiktelpā ir bīstami izdzīvošanai.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
01:22 pm

[Link]

Nemaz nerunājot
Par visām izvarotajām cibiņām un piesmietajiem cibiņiem, viņu mātēm, sabradātajiem transhumānistiem un verbāli piekauto un kanālā izpeldināto Lāci. Noziedzības pasaule ir ievilkusi mani savos slazdos.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
02:00 pm

[Link]

RS LP
"Raitis Sametis" ir salīmeņots līdz bonus trakam ("Mājās", pirmā projekta dziesma) un varētu arī iznākt uz tiem pašiem 16.20, bet vispirms man jāaizlaiž uz Madlienas garāžu pēc mašīnas. Tur bija labs stāsts (varbūt jau stāstīju) ar to, kā es tās garāžas atradu. Vienvārdsakot, man viņas parādīja tas pats deģis no Ķeipenes Dūdām, kuru gāju sist tonakt, bet viņš, paldies kriminālkodeksam, tā arī neiznāca laukā. Viņam tur vienam čomam esot serviss augšā kalnā. Ieved mani tajās garāžās, kur vajag, bet tas "čoms", kā ierauga to deģi (Dzintaru), tā (čista stāstīju jau, bet dubults neplīst) saviebj ģīmi un kā sper viņam pa vēderu, tā Dzintaram aiz biksēm izlīst iekškabatā noglabātais (manis uzsauktais) aliņš. Karoče izmeta viņu no garāžām un lika stāvēt otrā pusē pie traktoriem. Stāvēja arī. Pēc tam uzklausīju garāžas džeka stāstu par to, cik ļauns cilvēks tas ir (neskaitāmi sīku zādzību, tunčēšanas un muldēšanas piemēri, tostarp par otru brāli Ziedoni). Tādi, lūk, tie nabaga ķeipenieši, kurus šis deģis gāja saukt pie atbildības par tiiik tizli piesavināto velosipēdo. Pie Lāča arī varētu aiziet, tikai jāsaprot, kur viņš dzīvo. Vēl ar vecākiem? Gājis Rīgas Angļu ģimnāzijā, turpat, kur šis deģis, tātad rajons varētu būt aptuveni savējais. Bieriņi. Lāci, vrb tu peldēsies Mārupītē?

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
02:19 pm

[Link]

Mieru, pasaule
Šodien šis deģis pie sava autokrāna tomēr vēl netiks, jo tas nobirušais bija gultnis, kas vēl garāžā nav dabūts, tāpēc tā vietā dosies uz Taurupi pēc taurīna, Džona un Cielaviņas, pa ceļam klausoties sava 60-gadīgā french wingman (vienīgā devoted darksynthstera bez manis mixcloudā) jaunākās izlases. Ja patīk CIPARPRETNIS, bet besī nefolks, iesaku, piemēram, šo: https://www.mixcloud.com/DJCARPENTER38/shorts-rampant/

(4 𝖑𝖔𝖝𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
02:26 pm

[Link]

Man vienā no portāliem piesekoja Dvīņi, un tūlīt pat citā ieraudzīju šo

Tags:

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
02:32 pm

[Link]

Ļaunags pie Raunas ietekas Ogrē

Ur wut u eat: Sālītas pistācijas, Indijas rieksti, lazdu rieksti

Tags:

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Previous Day 2022/04/20
[Archive]
Next Day
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba