Deģa piezīmes - April 3rd, 2022

April 3rd, 2022

April 3rd, 2022
09:32 am

[Link]

Hehe
Kā te tie sīkie skauģi uzreiz sprēgā un aiziet full-time regresijā. Bet viņu tiesa ir pelni, un ciba nav visa pasaule. Tas ir tiiik mazs pīļu dīķis, kurā plunčājas (leitestus refrešo) pārsvarā noulaiferi, un līdz ar to neadekvāts realitātes spogulis, ko pierāda paša lielākā melotāja un ticētāja meliem iekrišana teju katrās viņam izliktajās lamatās. Redzējāt? Vakar pats sāka tā cilāt savu suņa asti, ka prieks; jebšu gan jau drīz sakaunēsies, izdzēsīsies un ar asiņainu pēcpusi skries uzrakstīt vēl divus teikumus iekavētajam doktordarbam par liberastu neģēlībām 21. gadsimtā. Lauztas rokas, lauzti pirksti, intīma saskarsme ar trotuāru un pelde pie ūdensžurkām -- viss Lāča teloss. Bet man tikmēr jau Ūsiņš jāj, atā.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
12:55 pm

[Link]

Tā, atkal. Kāpēc kaut kāda spīdola drīkst bez gudras ziņas paziņot, ka Valsts valodas centrs ir jāizmet miskastē, bet es nedrīkstu to pašu paziņot par viņu?!? Mark, es zvanu Ilonai. Un atsekoju Satori, lai netrigerē, pietiek (.com)



Vispār jau šīs pašsabotāžas vienmēr nes vairāk labuma nekā ļaunuma, jo nu, piemēram, ir vairāk laika citām lietām. Šodien tiekos ar maketētāju, ko nolīgu arī tieši tālab -- lai paliktu vairāk laika citām lietām. 400-600 eiro par divu nedēļu (10 dienu) darbu, neiespringstot, ar pīpēšanu, ir ok? Man liekas, ka ir.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
04:10 pm

[Link]

Baigais jau nu joks
Bet kāpēc lai es lasītu Lāča zobus no rensteles? Sacerējies. Lai pats lasa!

No otras puses, ar salauztiem pirkstiem varētu būt grūti...

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

TimeEvent
09:56 pm

[Link]

Nevar nepiekrist. Nepatīk atkārtoties, bet nevar nepiekrist.
Tavi heiteri ir tavi lielākie fani.
-- bENGA

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Previous Day 2022/04/03
[Archive]
Next Day
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba