Deģa piezīmes - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
08:36 am

[info]degjis

[Link]

Lāci, tu rakstīji e-pastu effin TILDEI, lai nedod man darbu. Labi, ka nepaspēji Preiļu muzejam aizrakstīt! Tu pārpublicēji Cibā bildes ar manu ex, lai pierādītu, ka esmu 170-172 cm garš! (Still 178 and kicking it.) Viņai tas ĻOTI nepatika, un tu, zemes tārps, tapi vēl viena cilvēka nolādēts. Kāpēc lai es negribētu tev salauzt degunu, abas rokas un vienai rokai visus pirkstus??

Tu esi tik izmisis, ka meklē atbalstu pie raganām (tethys), sātanistiem (noblesausage), zinātniskajiem materiālistiem (dardegas) un pat alkoholiķiem un narkodīleriem (kokezis). Cik zemu vēl tu kritīsi, taisnā ceļa pisēj? Tu ar savu politiski-reliģiski reakcionāro huiņu pusgadu trinies ap katru manu cibas ierakstu (post-factum MELOJOT par garāmejošu apmaiņu ar "pāris komentāriem"), kas nebija tikai par mākslu vai mūziku. Neautorizējoties, jo IDEJAS IR SVARĪGĀKAS PAR SEJĀM. Nezinu par svarīgumu, taču tava seja tev drīz sagādās vairāk raižu nekā idejas. Sērens Kirkegors raud kapā, jo pat viņam nerūpētu telohu tradicionālās ģimenes un citi konservu murgi, bet CILVĒKS. Varēsi savai neauglīgajai briļļučūskai to doktordarbu DIKTĒT. Visa tava "meiteņu aizstāvēšana" ir centieni pašapliecināties uz it kā virtuāliem pazemojumiem, kurus, citu starpā, PATS ESI PROVOCĒJIS. Gan methodrone vārduzvārda uzrakstīšanu, gan visus tos khomiskos skrīnšrotus iespējoja TAVAS APZINĀTĀS IZVĒLES. Es varu iemest linux

Es jau gara acīm redzu, kā tu perini kaut ko tādu kā "Jāizdibina, kas tie nefim par mecenātiem ASV, un jāaizraksta kaut kas kompromitējošs. Es taču esmu tik tāds, kurā visi klausās (lol)." NESPEED, garīgais kropli, mani mecenāti ir tuvu tikpat antikristīgi kā es, šo domu vari uzreiz izmest miskastē. Labāk mēģini atrast Mārīšu saimnieku, nedatēstais pideras. Tu peldēsies ar ūdensžurkām un tavas ekstremitātes būs ģipsī, u fucking cowardly cunt.

[info]chau_policija
Reply:
 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba