Jāņi `08

Šoreiz gan pie Bundes un mani meitenes nemaz nenoēda par šādu manu izvēli.
Visu cieņu no manas puses,ka šoreiz viņas nākušas man pretī un piezvanīja,apjautājās kā man ir ar manu saindēšanos un to,kas tad man beigās notiek ar Jāņiem.

Jā,saindēšanās pēdas jūtamas vēl arī pašos svētkos, tādēļ nekādi smagie tie man nebija. 1 aliņš un 4 čurūdeņi D light.
Smagi drīzāk bija visā ieguldītajā darbā,lai gan tā jau arī nemaz nebija tik daudz.

Sabūvēju miskastes vietas, ielīdu veikalā un izlīdu ar 3 kastēm alus (tēloju krāvēju Laumas mašīnā ), ierīkoju Papardes Zieda meklējumus, kur lielākā daļa "ziedu" arī atrada, sarīkoju iepazīšanās spēli un tā vnk ganījos apkārt kā saimnieks un visiem palīdzēju, visu laiku cepu gaļu,kas man beigās tik ļoti apriebās,ka šašliku un desas engribēju vairs vispār redzēt :D

Bijām mēs ap 45 cilvēkiem un pirmo reizi bija tā,ka pazīstamos es varu saskaitīt uz abiem roku pirkstiem.
Jā,kopā sanāk,ka es pazinu vai zinu kādus 7 cilvēkus,bet tas jau neliedz iepazīties ar pārējiem :)

Līdz rītam izvilkām. Līdz pašai saulei. Pa nakti pie mums ieradās aplīgotāji visos tautu tērpos, ar dziesmām un ar lāpām. Cienastu sadevām un šie gāja tālāk.

Kādā brīdī 2x atbrauca 2 un tad 4 vietējie mazie bērneļi, kuri pārdzērušies aliņu un nāk meklēt problēmas. Problēmas loģiski,ka beigās bija viņiem,jo pēc tā,ka es jau atvēzējos,lai sistu,viņš bailēs atkāpās malā un teica, lai nesitu.
Daiga gan nebaidijās iesist :D
Mēs savus džekus aizstāvējām,bet tā kā mums vairāk patīk runāties nevis fiziski izrēķināties, tad mēs džekiem priekšā un aidā. Viss nokārtojās. Bez asinīm.

Ap 7 teltī iekšā un nedaudz jāpaguļ. Bija brīži, kad mums ar Daigu šķita,ka mūs aizpūtīsu ar visu telti,jo tiešām sajūtas tādas,ka pāri brāztos viesuļvētra un tūlīt,tūlīt būsi lauka otrā galā.
Tajā brīdī es sev centos iestāstīt,ka Latvijā milzīgās viesuļvētras nemēdz parādīties.

Pie Bundes esmu pazaudējusi savu plānotāju.
Šis jau ir dzīvības un nāves jautājums! Tur ir VISS!! Galvenais,ka parīt jābrauc uz nometni,bet tur ir mani uzdevumi,kuri vēl jāpiebeidz. Bunde solijās atvest :)

Bet man patika! :) Vienīgais mūzika kretinēja,bet vispār bija tiešam feini :)

Comments

December 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Powered by Sviesta Ciba