Jāsaņemas labāk tagad nekā velāk censties spiest no sevis ārā.

Aizrullējām aizvakar līdz Smiltenei. Braucām ar lielo ģimenes mašīņu, tādēļ savu braucienu nodēvejam par kruīzu jeb kā beigās tas skanēja - royal carebbean across the Latvia. Tāds nosaukums tādēļ,ka Vētra tikko bija atbraukusi no sava Vidusjūras kruīza.
Maldijāmies ar auto pa Smilteni un jāsaka,ka beigās ar velo nobraucām ļoti maz. Visa liela pabraukāšānās beidzās ar to,ka mēs saulītēm gulējām un sauļojāmies. Bunde vēl nopeldejās.
Paēdam pusdienas, sakrāmējāmie sun prom. Rīga negaiss.
Bet es vēl uz 2 sapulcēm rullēju. Viena par MC un otra par 4 x zaļš. Pēc pirmās jau nežēlīgas galvassāpes un nogurums.
Nesos negaisa laikā uz vilcienu. Nokaveju 5 min un dabūju gaidīt stundu - galīgi slapja, izpumpējusies, sāpošu galvu un zin,daudz jau netrūka,lai panestos tā beša bimba.
Mājās pārrados ap 12 naktī.
Nākamajā dienā agra celšanās, jo jābrauc uz Cēsīm ,lai sagatavotu bildes dažādām nometnes aktivitātēm. Pie reizes Agita nokārtoja papīru lietas un mēs iegriezāmies Pipariņos, lai līgumu parakstītu. Tur jāsaka,ka viss ļoti,ļoti mainījies.
Bija fotogrāfiju ķibele - es fočēju uz nepareizā režīma kā rezultātā visas bildes bija baltas! Pilnībā visas! Pa dienu izdarītais darbs vējā! Nācās visu skrējienā no sākuma paveikt.
Kā par brīnumu nevienu Cēsīs nesatiku. Lai satiktu Alexu nepietika nedz spēks, nedz laiks. Pareizāk, laiks pietika,bet ilgi būtu jāgaida un mājās es šoreiz tiku ar auto.

Visu dienu lija. Un es atkal izmirku.

Es nespēju beigt šokēties par to,kur pazūd visas dienas.
Visas dienas aizsistas ciet. Pietam jānobeidz Jāņu programma priekš Bundes un man uz papēžiem jau min 4 x zaļš aktivitātes izdomāšana. It kā jau nav nekas traks, bet jāizdomā gana sarežģīts, ko var veidot pāri upei un 2 komandās. Gan jau...

Tēvs un māte terorizē par autoskolu.
Kabatas nauda man netiek izsniegta vēl joprojām. Kontā palicis pavisam maz un es ceru,ka par 4 x Zaļš kko ieskaitīs.

Rīt gan ārsts, gan skola, gan Ance, gan āfrikānis, gan Elīna...gan,gan,gan.
Derētu laikam atpūsties.

Comments

December 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Powered by Sviesta Ciba