Ja man pajautātu kāds šodien datums un kas par dienu - es nemācētu atbildēt.

Aizvadītas 2 superīgas dienas Cēsīs.
Tā reizes,kad tik reti sanāk tikties,ir tās patiesākās un prieka pārpildītākās.
Un kkā bieži sanāk tā,ka pie māsas avru izgulēties :D

Matemātikas eksāmens.
Aaa..tas bija vakar.Tas velns nebija tik melns,kā cilvēki to mālē.Darbs šoreiz bija viegls,bet man pietrūka zināšanas,kuras esmu laidusi vējā savas izlaidības dēļ šo pēdejo 5 gadu laikā.
Var jau būt,ka tas D tur sanāks.

Pēc eksāmena uz mežu.Pirms tam jau dabūju izskrieties,kad meklēju pieres lukturīti,uzskreju virsū Edžam Ķīpsalā un abi izkratijām viņa mājas otrādi.Lukturīti neatradām.Štrunts ar to.Mājas - mašīna - autoosta.
Nakts pārgajiens bija tāds foršs.Tik labs,lai neteiktu,ka vislabākais :)
Ap kādiem 20:00 sākām iet uz Engures ezeru un tad jau visādi ejot ap 6:00 bijām gājuši gar ezeru un nonākuši līdz jūrai.Lielākā daļa atslēdzās,bet mēs pabumbulējāmies un izmētājāmies lidojošo šķīvīti. Vēlāk arī uzspēlējām frisbiju.Tā gan bija viena smieklīga padarīšana :D Nosmējāmies un bija tiešām jautri.
Mājās ar Agitu kopā sākām stopoties.Mašīnas nevienas,bet tā viena,kura bija pati pirmā,tā arī mūs paņēma :) Feins vīrietis mums trāpijās :) Pavārs :D

Man ļoti daudz nozīmē tas,ka mana ienākšana IMKĀ arī šiem cilvēkiem ir kā svaigs spēks,jaunā cerība un svaigas asinis. Kā Agita teica,ka imkiešiem ir bail mani izpumpēt,ka es uzreiz tā iespēros tik daudzos projektos,lai gan esmu tiešām vēl svaigais gurķis,bet toties pilntiesīgs imkietis! :)

Ja es jūtu savu vietu,tad es arī darīšu to,kas man tīk,no visas sirds :)
Jā,šitā pārgajiena laikā ar Agitu sanāca tuvāk iepazīties :) Visu laiku mums tik ir par ko runāt :D Aizrunājāmies arī par augstskolām un beigās es secināju,ka droši vien ir kādi 70%,ka es mācīšos Valmiera. Gluži vnk tāpēc,ka LKA ir šausmīgs spiediens,domraksti un savas rozīnītes atrašana. Es tur nevarēšu noturēties labā līmenī.Bet VA es varētu pat tikt budžetā. Es tur varu tikt pat,ja man būs B līmeņi abās valodās. Bet man tā angļu valoda stipri iegriež. Man šķiet,ka man tur nekas labs nesanāks. Eh,bet ko nu par to skolu. Man ta ir beigusies un atlicis ir viens eksāmens un izlaidums :)

Rīt jau tālāk savās skriešanās.
Rīt ir Āgenskalna velo ekskursija! :)

Comments

December 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Powered by Sviesta Ciba