Deele [userpic]

Diena

14. Februāris 2013 (03:28)
garīgais:
sleepy
sleepy

Šorīt cēlos vairākas reizes, nogulēju 3 autobusus, negribēju celties. Laikam vakarnakt noskatītās 12 sērijas "Ghost In The Shell: Stand Alone Complex" bija par iemeslu nelielam bezmiegam un pārdomu pilnībai galvā.
Bija dīvaini, mēģināju vienreiz sazvanīt kolēģi, lai paziņotu par kavēšanos, bet telefonā atskanēja sievietes balss, kas teicās, ka telefons nav sasniedzams. Pēcāk es pat nevarēju atrast šo zvanu žurnālā. Nevar būt, ka man tas rādījās.
Sarunāju ōpīti pieskatīt mazo. Ap pus-vieniem biju ofisā.
Kolēģis bija sagatavojis sarakstu ar steidzamām lietām, ko izpildīt, izvēlējos vienu - izmaiņas dizainā un ķēros pie darba.
Darba dienas beigās atslēdzās tīkls un pazuda savienojums ar imperatoru. Tieši kad es gribu ķerties pie sava CV sagatavošanas. Par laimi, īstais nodošanas laiks bija nākošās dienas agrs rīts, tā kā vēlāk vakarā sekmīgi to sagatavoju.
Valentīn-diena. Nolēmām doties uz kino, bruņojāmies ar lielākā izmēra popkornu un dzērienu, devāmies uz Hansel & Gretel: Witch Hunters. Kaut gan IMDB vertēja uz 2/10, nolēmām skatīties uz to pozitīvi. Izrādījās - baigais bojeviks ar asiņainiem skatiem un daudz vardarbības un smieklīgu momentu un fantastisku efektu. Noteikti, mans vērtējums bija augstāks kā vairumam 5.5/10.
Kad gatavoju CV, gribēju atrast datumu, kad es strādāju par saimnieku. Atceros, bija man fotogrāfijas, ko uzņēmu ar veco telefonu, tas varēja būt labs avots vismaz mēnesim un gadaskaitlim. Rezultātā, veicu ceļojumu vairāk kā 7 gadu vecai pagātnei caur bildēm. Tas bija iespaidīgi.