davis8 - [entries|archive|friends|userinfo]
davis8

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 14th, 2012|03:37 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jā un es šodien biju uz foto sesiju pie vienas paziņas (vairāk jau draugs). Ok, es zinu ka visā tā fotogrāfēšana ir ar gejisku noskaņu, bet es nezināju ko likt pretī šādiem argumentiem.
Es nezinu kā Jūs - bet es novecoju.
Es nezinu kā Jūs - bet mani draugi nav lieli fotogrāfētāji, tāpēc sabiedriskie pasākumi beidzas ar diezgan skopu un neklavitātu bilžu kolekciju.
Es nezinu kā Jūs - bet pēc pāris gadiem es gribēšu salīdzināt kāds es biju un kāds es esmu tagad (tad).
P.S. man liekas ka fotosesija bija laba, tagad vēl tikai jāsagaida bildes. Un es neesmu dzimis foto modelis, jo ir diezgan sarežģiti ik pa 3 sekundēm mainīt stāvokli vai mīmiku.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]lidot
Date:December 14th, 2012 - 03:51 pm
(Link)
Tu taisnojies par to, ka aizgāji uz fotosesiju?
priekš kam?
From:[info]davis8
Date:December 14th, 2012 - 04:09 pm
(Link)
Es kādus 6 mēnešus nevarēju izšķirties par šo jautājumu. Tagad Tu iedomājies savu vīriešu kārtas draugu kurš otram savam paziņam saka - hei es šodien biju uz foto sesiju. Kāda būtu tā paziņas reakcija? Nu ne jau tas ko viņš viņam atbildētu, bet tas kādas domas viņam iešautos galvā pirms viņš viņam atbildētu. Kā fotogrāfs teica tad tikai 15-20% no viņam klientiem ir virieši... Manuprāt vīriešu dzimums vēl tikai sāk pieņemt šo jautājumu kā normālu parādītu.
[User Picture]
From:[info]lidot
Date:December 14th, 2012 - 04:35 pm
(Link)
pat ja arī pavīpsnātu vai tml., domāju, ka klusībā apskaustu, jo kuram gan negribas kvalitatīvas bildes, kurās labi izskatās? jā, arī vīriešiem.
un kāda gan starpība, ko "citi" padomās. draugi atbalstīs, pārējie lai sūkā ledu. :)