darkly_witch ([info]darkly_witch) wrote 16. Februāris 2014, 18:01
racēji
Es saprotu, ka daudziem latviešu bāleliņiem Martina "tikai" sudrabs griež kā nazis sirdī, bet nevajag aiziet galējībās ar taisnības meklējumiem. Visi tagad apspriež slaveno 4x4.47s startu.
Es kā cilvēks, kurš savā mūžā ir izskrējis desmitiem, simtiem, tūkstošiem īso sprinta gabalu, varu ar tīru sirdsapziņu apgalvot, ka izskriet vienādus četrus startus pēc kārtas nav nekāda māksla, un tam nav vajadzīga nekāda blēdīšanās. Nezinu, kas tas par "ekspertu", kurš apgalvo, ka tas nav iespējams. Kāpēc ne? Tie ir tikai daži metri, tas nav kilometra skrējiens, kur sakritība simtdaļās būtu tiešām neparasta. Ja sportistam ir normāla fiziskā sagatavotība (t.i. viņš nav pilnīgs amatieris, kuriem raksturīga liela nestabilitāte rezultātos), tad es neredzu nevienu iemeslu, kādēļ apšaubīt Tretjakova labos starta rezultātus. Viņš bija ļoti ātrs jau visu sezonu un Sočos to tikai vēlreiz apliecināja.

Labi ir meklēt taisnību, bet sportā ļoti bieži tā taisnība pagriežas ar muguru, īpaši "lielajā" sportā. Šmaukšanās vienmēr ir bijusi un būs, bet nevajag meklēt svēto patiesību tur, kur nevajag. Meklējiet dopingu, meklējiet neatbilstošu slieču apstrādāšanu, meklējiet kaut kādas mistiskas ledus temperatūras pārmaiņas (kas, sorry, man neizklausās reālas, jo to nevar paveikt tik īsā laika posmā, lai realizētu atšķirības jau starp sportistu braucieniem). Un, galu galā, samierinieties ar situāciju. Mēs visi tāpat zinām, kuri ir vislabākie. :)
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: