Patience, use the Force, think!
Commenting To 
27.-Feb-2015 12:43 am - Folkklubs Ala
Šo ceturdien biju Alā. Jau izkāpjot no takša pie Alas mani sagaidīja Bondars kurš bija iznācis uzpīpēt un apskāvies ar Seilu kaut ko sirsnīgi pavasarīgas noskaņās, skatoties viens otram acīs, čaloja. Man pirmā reakcija bija - WTF? Bet nu ar akmens-seja izteiksi piegāju, sasveicinājos un pārmijis dažus vārdus devos iekšā Alā, lai abiem foruma balodīšiem netraucētu pavasarīgos virpuļos pīto sarunu.

Well, tālak man bija visnotaļ normāls Alas pasākums. Satiku virkni random parastos Alas dzērājus, satiku Lauru (Alises draudzeni no Auces) kuru pagājušo nedēļ satiku Mākslas akadēmijā un viņa tur atcerējas, ka tā arī nav izmaksajusi man apsolīto alu par vešanu no larpa uz mājām rudenī un sarunājām, ka nākamo ceturdien viņa atnāks uz Alu un izmaksās man apsolīto alu. To viņa godam dotajam vārdam, dzimtenei, Saulei-Pērkonam-Daugavai un Bauskas gaišajam alum arī izdarīja un drīz vien devās tālāk savās gaitās.

Satiku Amandu, 100 gadus neredzētu meiteni ar kuru normāli biju ietusējis Larpā kas bija noticis divus gadus agrāk un visādi citādi Alā pievilka manu sirdi.

Vakars gāja tālāk, alus tika dzerts, ēdiens tika ēsts, Bondars atvadījās no savas mūža mīlas un devās mājas pie neatvairāmās Oksanas.

Seila, kuru Bondars tik nelietīgi bez čaukstoša skūpsta uz lūpām pameta, pieversās daudz cēlākam ilgadējam partnerim – Axelam. Tā nu viņi tur threesomā Seila-Axels-Rūta vairākas stundas ņēmās patiesu emociju viļnos, līdz Axels nolēma, ka nav gana spēcīgs čalis, lai to visu paceltu uz sava 100 kilodžoulu spēcīgā donkrata, tādēļ nodziedājis tautas dziesmu „Kur tu teci gailīti mans” pasauca pāri galdam vārdu „DJ”?

____

Ok, ja iepriekš aprakstītais bija ļoti tuvu patiesībai tomēr gana izspušķoti, tad tagad sākas serious part where everything is true un neesmu neko pieupušķojis. Nav redzama nekāda DJ troļļu sejas un pie Dartha Vadera maskas zvēru, ka tā totāla patiesība. Man ir legit liecinieki if you do not trust me.
____

Iegrimis sarunās ar Madaru, Raini un Kseniju, sadzirdēju pāri galdam Axela balsi kas sauca mani. Man jau bija nelaba nojausma, ka nevajag reaģēt un skatīties uz to pusi, bet tomēr paskatījos uz Axelu ar izteiksmi „kas ir?”.

Axels sagaidījis manu skatienu, pievērsās Seilai un teica „DJ ir tev kas sakāms”. Seila uzmetusi somiņu plecos pasmaidīja, atnāca apkārt galdam, apsēdas man blakus un jautāja ko es viņai esmu gribējis teikt. Es viņai atbildeju, ka man nav nekas sakāms un Axels viņu ir totāli piedirsis, lai tiktu vaļā un atsūtītu pie manis. Seila atbildēja, ka tā jau viņai likās un sāka man kaut ko stāstīt-stāstīt un stāstīt. Es ar plaukstu saķēris savu labo vaigu skatījos pretī sēdošās Raines ēdiena šķīvī kas šajā mirklī likās visnotaļ interesants aplūkošanas objekts. Tā nu es tur labu laiku sēdēju un blenzu šķīvī ar maksimālu skābu ģīmi līdz pamanīju Alas apsargu galda pretējā pusē kas uzdeva man nopietnu jautājumu „vai jums viss ir kārtībā?”. Mana pirmā domā galva bija, ka „vēl tikai apsargs kas piesienas man pietrūkst”, taču īpaši nedomājot sērīgi atbildēju tā kā jutos tajā brīdī „nē, nav man viss kārtībā”.

Nākamie notikumi bija diezgan zibenīgi. Apsargs pamāja blakus sedošajai Seila kustību „get over here”, Seila diezgan ātri piecēlas un piegāja pie apsarga, apsargs uzreiz viņu diezgan ātri izvadīja-izstūma ārā no Alas zāles.

Mēs parējie pie galda saskatījāmies ar sejas izteiksmi „Lol” un ņēmāmies kādu laiku apspriest atgadījumu. Tā nu sprieduši, labu laiku, nolēmām, ka ir laiks doties uzpīpēt. Nonākuši pie trepēm uz izeju, pamanījām kā divi apsargi katrs aiz savas rokas paņēmuši Seilu pūsdami un stenēdami velk viņu augšā pa trepēm.

Nolēmam, ka tomēr nav gana labs mirklis, lai dotos uzpīpēt, devāmies atpakaļ pie galdiem, lai bazarētu tālāk.

Kad bija pagājis vēl kāds laiks devāmies uzpīpēšanas mēģinājumā nr2. Apsargi bija dabūjusi Seilu ārā no Alas un varēja redzēt, kā viņa Peldu ielas tālumā bija aizpeldējusi un atspiedusies pret sienu sarunājas ar kaut kadu random krievu parīti.

Parējais vakars turpinājas as usual, ja neskaita, ka mums bija hot topic par ko parunāt.


Enyway +100 punkti Alas apsardzes dienestam.
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
This page was loaded Apr 25. 2024, 2:29 am GMT.