Patience, use the Force, think!
Commenting To 
19.-Dec-2011 09:57 pm - Muzikālā karjera
Savā muzikālajā karjerā šodien spēru pirmo soli, lai kļūtu par vēl lielāku skatuves slavenību kā Maikls Džeksons vai Lēdija Gaga, jo ierakstīju Sound Division studijā ( http://www.sounddivision.lv/ ) savu pirmo dziesmu. Reāli, nopietni un pa īstam.

Sākums manai muzikālajai karjerai bija tik daudzsološs, ka es nevaru negūt mežonīgus panākumus.

Ierodoties studijā mani vispirms apsēdināja grimētāja krēslā un seju nogrimēja ar kaut kādu figņu (pūderi?), lai nespīd par cik to visu arī bija paredzēts filmēt. Grimētāja izrādījās vidusskolas laiku klasesbiedrene. Bija par ko parunāt, kamēr mani grimēja.

Tālāk tiku iebīdīts studijā kur manu muzikālo uznācienu filmēja no divām kamerām vienlaicīgi un trešais vēl visu procesu fotogrāfēja. Kaut kāds džeks aiz stikla darbojas ap pulti, kurai bija milijons pogu, divas meitenes kārtoja fona noformējumu un vēl viens džeks priekšā man ar pirkstiem rādīja kurā brīdī man jāsāk dziedāt, kurā jāpauzē un kas tur vēl jādara.

Uzliku ausis, tur atskanēja mūzika, džeks ar veiklajām rokām rādīja, kad man jāsāk dziedāt.

Atvēru muti un sāku dziedāt. Filmētāji gandrīz apgāza savas kameras, jo pieturējās pie statīviem, lai no smiekliem nenokristu uz grīdas, žestikulētājām aptrūkās žesti, jo rokas no pārsteiguma sastinga un džeks aiz stikla pie pults man liekas sačakarējas sev visu skaņas regulējumu, jo vārtījās pār pulti.

Imo, tas ir viennozīmīgs instant succesa rādītājs ar milijons pārdotiem albūmiem vēl šajā gadā, nemaz nerunājot par nākamo.

Kad mani satiksiet prasiet autogrāfus, kamēr vēl dodu, jo drīz tie maksās miljons dolāru gabalā.

...

Visādu citādi darba kolektīvs bija izdomājis, ka visiem ir jādodas uz studiju un jāiedzied Ziemassvētku dziesmas. Žestikulētājs mani nosauca par Grodumu un kolēģi piedāvāja man iet uz karaoki dziedāt Dzimto valodu (kaut viņi nemaz nezina, ka tā ir mana firmas dziesma).

Karoče superjautrs pasākums un dziedāt studijā izrādās ir nenormāli forši. Tik sirsnīgi izmaurojos "Zvaniņš skan, zvaniņš skan" pa visu studiju, ka tagad dzeru karstu tēju, lai atgūtu runas spēju.
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
This page was loaded Maijs 7. 2024, 12:21 am GMT.