Patience, use the Force, think!
Commenting To 
25.-Aug-2011 11:06 pm - Skriešana
Skatos pēdējā laikā visi baigie skrējēji palikuši. Es arī viendien sajutos tik nosēdējies, ka secināju, ka vairs nevar pasēdēt, tādēļ izdomāju apskriet apkārt kvartālam. Kvartāls man ir tāds močnijs no visām pusēm apbūvēts ar ķīnas mūriem, līdz ar to mērot skriešanas distanci sanāca 4km. Jā zinu, ka citi skrien n reizes vairāk, bet es sevi izdomāju sākumā pārlieku nepārmocīt. Labāk skriet mazāk, bet skriet, nekā vienreiz uztaisīt supermaratonu un tad neskriet vispār.

Uztaisīju arī nelielu tabuliņu, lai mērītu rezultātus. Te gan jāatzīmē, ka man nav rokas pulkstenis ar hronometru un mobilo skrienot līdzi ņemt nav ērti, tādēļ es hronometru ierubīju dzīvoklī uz galda un atslēdzu kad esmu atpakaļ dzīvoklī. Kopā ar durvju aizslēgšanu, noiešanu lejā un pēc tam koda nospiešanu, uzkāpšanu pa kāpnēm un durvju atslēgšanu patērēju aptuveni minūti.

Pirmajā reizē man gan bija pagrūti nomērīt laiku jo es netiku atpakaļ jo nebija līdzi caurlaides (dabūju meklēt apsargu, tādēļ uz aci piemetu laiku vadoties pēc nākamās reizes rezultāta).

Pašlaik ir plāns panākt, ka skriešanas laiks apkārt kvartālam nokrīt līdz 20 min vai mazāk un tad par 500m palielināt skriešanas distanci. Un tā atkal līdz kādam atskaites punktam, kad palielināt distanci.

Photobucket

*Speed ir metri minūtē.
* Distance ir metros
*Progress ir uzlabojums pret iepriekšējo reizi
* Total progress ir uzlabojums mērot pret pirmo reizi
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
This page was loaded Maijs 6. 2024, 3:20 pm GMT.