{ scrollbar-3dlight-color: black; scrollbar-arrow-color: red; scrollbar-base-color:; scrollbar-darkshadow-color: blacks; scrollbar-face-color: black; scrollbar-highlight-color: white; scrollbar-shadow-color: red; } } ?style=mine - Komentāri
?style=mine - Komentāri [jaunākie raksti|arhīvs|draugi|pa mani]
?style=mine

[ pa mani | sc userinfo ]
[ arhīvs | journal archive ]

Links
[Vietas, kuras ir vērts apmeklēt| The Gay Adventures Of Burnt Face Man Urlas Chuurch of Apathy Zergiem.lv ]

ROW ROW FIGHT THE POWAH 14. Jan 2009|12:08

darkans

Arī man sanāca piedalīties vakardienas pasākumā. Atšķirībā no lietussargu revolūcijas, šajā pasākumā jau no paša sākuma cilvēki bija pavisam citādāk noskaņoti. Vismaz izskatījās, ka nevienam neinteresēja ne tas koris, ne arī tas, kas bija sakāms tiem, kas tur uzstājās. Ļaudis vnk iedzēra nedaudz alkoholu un pa starplaikiem kliedza "atlaist Saeimu".

Pēc tam piedalījos arī afterpārijā pie Saeimas. Sākumā savācās paliels bars ar cilvēkiem, kuri vienkārši bļaustījās. Kamēr es ar interesi vēroju notikušo, man blakus stāvēja kāds nervozs tips. "Tulīt sāksies provokācijas!" viņš nervozi ierunājās. Kamēr es uz viņu raudzījos nelielā neizpratnē, šis man iedod paklausīties austiņas, kur dzirdama kkāda rāciju saziņa. "Tulīt sāksies provokācijas!" viņš ierunājās vēlreiz un aizskrēja. Un tiešām - palēnām Saeimas virzienā sāka lidot sniega pikas, tad plastmasas pudeles, tad stikla tara un visbeidzot arī bruģis, kamēr cilvēki uzgavilēja par katru izsisto logu. Pa to laiku arī tika nobloķētas visas ielas uz Saeimu, un tie, kas netika klāt, bija spiesti izrādīt savu nepatika turpat sānielās, demolējot tās ēkas, kas tuvāk. Ilgi gan tas neturpinājās, alfas vienības diezgan organizēti visus izdzenāja ar stekiem.

Pāris pārdomas šajā sakarā. Mēs, kā ziemeļnieciska tauta, esam diezgan tūļīgi uz demonstrācijām, bet nu izskatījās, ka cilvēkiem pacietības mērs ir pilns. Pie Saeimas protestēja gan milzīgs daudzums jauniešu, gan vidēja vecuma cilvēku, kā arī viena pensionāre, kas kliedza "pareizi darat! pareizi darat!". Tiesa, lielākā daļa, kas tur atradās, nemaz nebija atnākusi ar domu īpaši ārdīties, pārsvarā valdīja attieksme "ok, šoreiz tikai sitam logus". Protams, pirmajās rindās bija daudz sadzērušās urlas, bet, manuprāt, tas ir tikai normāli. Neviens skaidrs cilvēks tak nevēlas dabūt ar steku pa galvu, un mums latviešiem tāpat nav nekā labāka ko sūtīt pa priekšu. Tā ka LB veikals un biblotēka bija tīri collateral damage.

Un tātad, rezumējot - cilvēki atnāca izpaust savu viedokli un to arī izdarīja. Veids kā tas notika bija atbilstošs, jo visi citi uzmanības pievēršanas veidi jau ir izsmelti, bet tas absolūti neizskatījās pēc "dzērāju ālēšanās" kā daudz kur to cenšas pasniegt.

saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.