daragaja - [entries|archive|friends|userinfo]
daragaja

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 1st, 2006|03:18 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ak, dies, jeezinj..Es te neesmu viena taada viena pati vieniigaa shajaa iispashajaa datumaa Ltavijaa?? te pie ruucochaas kastes? Baac , es sapratu, ka esmu atkariiga, datoratkariiga..ja jau pat šonakts man te jaaseež, jeb arii tas likumsakariigi, jo esmu "viena kaa koks"
starp citu, man blakus patiesi ir egle, mazliet iedzeltena, pirku dikti miiljaa eglju tirdzinjaa tepat uz stuura..shitaa bij taada nezalja, viena tur staaveeja, taada augumaa garumaa arii iisti nepadevusies(man aizdoma, ka tie andelmanji daudzaam egliiteem vnk bij galotniites noshnjaaapushi un maneejaa arii pie taam galotniiteem, pierakstaama). Izraadasa-eenaa augusi, taapeec taada dzeltena kaa rudzu vaarpa-Tu mana egle (dzeeruma patoss ieskanas), eh, tas sausais viins..ak, tas sausais viins..
Bet, rezumeejot, esmu laimiiga. mazinja, meitene, bet laimiiga meitene...maajinjaa savaa caartaa sezhu es, mierinu savu J-j, kuram no saluutiim tiktaal aizgaaja, ka maaga sagaaja griistee (es kaaa vecmeita te par sunjiem/kakjiem fanoju-baac..ieziimes, tik labi paziistamas un niistamas saak ieziimeeties)
Nu, taatad-ir labi, ka neaizbraucu nekur ar to ""jauko shoferiiti, papljaapaasiet, vinjiem taxistiem arii tak sveetki, buus jauks brauciens, zakkitt", un jaa..ko nu es ieshu guleet, jeb pie TV
Starp citu, es tak laimes veeleeju daudziem, daudziem jo daudziem ko miileeju..Arii M piezvaniiju_he:))
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]daragaja
Date:January 1st, 2006 - 03:29 am
(Link)
sadzeerusies Tu , saullit, esi..:(((
Nu tad-s praznjikom!!!