daims
......:: ....:.

November 2007
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Bailes

Tabletes un alkohols. Déjà vu kādas 6 reizes stundā. Paranoja. Augstāks spirituāls stāvoklis. Halucinācijas. Bailes nomirt. Bailes aizmigt un nepamosties. Aukstums. Asas sāpes. Aukstums. Bezmiegs. Bailes aizmigt. Nākošais rīts. Nolausti nagi. drebošas rokas. Vēlme atkārtot...

Current Mood: drebošas rokas drebošas rokas
Current Music: Rakim - the saga begins
Comments

pēc savas pieredzes??

kas labs gar acīm gļučīja?

Es spēju paredzēt, kas notiks pāris sekundes vēlāk un tas mani sabiedēja, Atmiņas mani vajāja kā spoki, man likās, ka man jāmirst, tikko aizvēršu acis

bā,pat es nekad nelietoju kopā ripas ar alkoholu,pat ripas nē...
nu tu dod!

Man liekas pēdējās dienās šitā uzdzīve mani nogalinās, rīt jāņem absints, pēc tam zāle, un es pat negribu domāt, kas būs pēc tam

Tu profesionāli dirss :D :D

Cilvēki mēdz teikt, ka patiesība ir augstākā melošanas forma

btw, kas tevī izraisija tādas domas

uzskats,ka neesi nerkomaans!

es arī neesmu!, bet doma, ka tu nomirsi, kko nepamēģinājis ir kaitinoša, c`mon tev tak arī ir tāds uzskats

eem,nu taa gan es neteiktu,ka gribas visu megjinaat,es esmu pielicis punktu pie alkohola un Weed,neko vairaak,kaarteejais sevis ierobežojošais faktors,taa pat kaa ar parastajaam cigareteem

Un nekad tev nav licies, ka šis paša uzceltais mūris ir kaitinošs un traucējošs? Nekad nav bijusi nepārvarama vēlme pŗakāpt noteikumus, ko pats esi uzstādijis?

labi, jāciena citu cilvēki principi, tikai viena lieta - Tu nejauši vai speciāli uzrakstiji vārdu nErkotikas?

nespeciāli.tik būtiski tas bija?:)

nē, vnk likās jocīgi, mo6 kāda dziļāka nozīme tur būtu slēpusies

narkotiku. ar a.

Eu, Dāvi, bet varbūt sāc savus izmēģinājumus ar dažāda veida sexu nevis narkotikām? Mazāk kaitīgi.. protams, ja laimējas HIV, sifīti, tīfiņu un tamlīdzīgas huiņas nesaķert. Bet nu nav jau 18. gs, kad vajadzēja uz daikta bāzt virsū āža zarnu, lai būtu kaut kāda nebūt izsargāšanās.

Ir taču tik plaša izpētes/izmēģinājumu joma - sākot ar parastu mauku māju līdz pat pedofiiem, kas dupsītī ne tikai ripiņas sabāzīs, bet daiktiņu absintā izmērcēs un tad mutītē paņems..

Nu principā gribēju teikt, ka mazliet neveselīgi ar narkotikām aizrauties turklāt iespējams, ka pat ne visaizraujāšok (jo kas gan var būt labāk par banānu dibenā?)

Kaut daži mani draugi uzskata - vajag vismaz izmēģināt.

Lai nu kā - bez nosodījuma, bet ar mēģinājumu parādīt, ka eksperimentālā lauka loks ir plašs.. turklāt interesantāk (kaut arī tagad nav garlaicīgi) būtu lasīt Dāvja St. (vai nav smieklīgi - noīsinās kā Dāvis Svētais) sexuālo piedzīvojumu dienasgrāmata.

Nesodi mani bargi... :D

Starp citu, es tiešām tik ļoti sakurināju tavas asinis, ka tev radās motivācija sarakstīt eseju, pareizāk sakot, nosodošu domrakstu par manīm?

Nē, mēs mazliet (neteikšu, ka ar Jāni, lai nerastos nesmuka situācija) smējāmies par šo ierakstu un tad es tavā klabā izvērtu mazliet plašāk savu domu.

Bet forši uzraxtīts, vai ne? :)

Nav jau it kā smuki smieties, par citu uzskatiem un ideoloģiju, bet nekas. Un jā smuki uzrakstīts...