dags_slota

atvadu vēstules

2007.Jun.3rd, | 05:16 pm
no:: dags_slota

ir tā, ka cilvēki parasti uzraksta atvadu vēstuli dēļ sevis, vai kādas citas personas. īsas garas, bet pēdējā laikā tas notiek vainu draugos, vai meilā. es draugos esmu saņēmis divas. pats nosūtījis vienu, bet ne draugos. k.kā tie draugi piebesījuši, k.gan instruments jau nav galvenais, lai sasniegtu mērķi. nu redz ko es sarakstīju personai x, pirms dienām nesenām:

"man nepieciešams piebremzēt mūsu fiziskās noskaņas. nezinu cik ilgi vai vispār, bet.. nu tamdēļ, ka es sastapu iespējams "tādu" cilvēku ar kuru pa jokam nevēlos. viss gan ir tik daudz uz "?" zīmes, tā kā nezinu kas un kā vai kā un tā, blā blā blā.. neesmu ne par ko pārliecināts.. bet gribētu. piebremzēt priekš sevis un savas sirdsapziņas. jo man ir tāda baigā vilkme, kāda sastopās reti. aj, es laikam te baigi izplūdu tekstos. k.kāds murgs. ceru uz sapratni."

un kā likteņa varmāka man pienāca k.kāds līdzīga ziņa pēc stundas no personas y. nu bļin! šitāda sakritība un absolūta jēluma sajūta. tukšums. dzīves netaisnība, vai kas tamlīdzīgs. es redzu viņas seju citās, viņas neatkārtojamo personību. *(&%*%&*(^%, &^$^%! šitais teksts nav domāts izņirgšanai (kā nekā rakstīju no tās vietas, kur pumpē), bet tam, lai jūs iekopētu ko līdzīgu komentos, kas ir gadījies.

saite | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.