dags_slota

nakts sapņi

2007.May.15th, | 02:27 pm
no:: dags_slota

atminos, ka bija kāds mazs bērns, ko es dabūju audzināt no kādiem radu radiem. es audzināju šo meitenīni no paša bēbja statusa. meitenīte auga. viņai mācīju visādas orģijas, kuras viņa uzskatīja par pašasaprotamām un ar prieku to arī darīja. iespējams, ka labi audzināju. katrā ziņā viņai bija pakuplas kaunuma lūpas. ne gluži tādas, kā man tīk, bet nu ko tad tu iesāksi! frizūru arī viņa grieza tīkamu, tur kur nē, tur nē, un tur kur jā, tur tā, ka ir, nevis ne šis ne tas. nu tā - skaisti lai! tā nu es varēju skūpstīt, aiztikt, virzīt plaukstu deviņdesmitgrādos viņas tvirtajā slapjumā.. kurš salīdzinoši ar viņas vecumu bija diezgan nobriedis..

..

es gulēju, vārtījos pa matraci kails, pretim bija cits meitēns, kurai arīdzan kājas vaļā un masēju savu kreisās kājas īkšķi viņas caurumiņā, kas tur locījās gorījās. diezgan ilgi es tur tā vārtījos pat īsti nesapratis, ko daru.

visapkārt tehnika, kur arī ieguvu zābakus ar vairākiem efektiem, bet katru efektu varēja tik četras reizes izmantot. efekti - dance māksla, vai vienkārši soļi. viens efekts iedalījās ar to, ka katrs piesitiens bij izrēķinās ar septiņu kilogramu spēku attiecībā pret zemi. vēl tehnika bija, kā pārvietojamās kājas, kuras tu vadi. ar tām kājām varēja pārvietot priekšmetus. grūti izskaidrot.
Tags:

saite | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.