la_cumparsita

(bez virsraksta)

Aug. 29., 2012 | 08:33 pm
No:: la_cumparsita

Njus, par to diženo viedokli varu vien sacīt, ka neuzņemam mēs ar pārtiku visu nepieciešamo, arī ēdot VISU. Tēpēc to, kas trūkst var uzņemt ar uztura bagātinātājiem. Es te domāju, dabiskos, nevis ķīmiskos tablešvitamīnus.

Iekopēju -
Spirulīna ir zaļā aļģe. Nosaukums ir cēlies no aļģē esošajām uzturvielām – zili zaļā krāsa norāda uz aļģes lielo hlorofila daudzumu.

Spirulīnai ir augstākais olbaltumvielu saturs no visiem augiem, vidēji saturot no 65 – 70% olbaltumvielu. Tā sastāvā lielais hlorofila daudzums stimulē jaunu šūnu un audu veidošanos, stiprina imūnsistēmu, bagātina asinis ar skābekli un veicina labo baktēriju veidošanos zarnu traktā.

Augstais olbaltumvielu saturs padara spirulīnu par īpaši vērtīgu olbaltumvielu avotu gan sportistiem, veģetāriešiem un vegāniem. Pētījumi pielīdzina, ka 1kg spirulīnas uzturvērtības ir pielīdzināms 1000 kg dažādu šķirņu dārzeņiem. Tās sastāvā ir 6 reizes vairāk olbaltumvielu nekā olās un 20 reizes vairāk nekā pienā.

Spirulīna ir bagātīgs vitamīnu un svarīgo minerālu avots, saturot visa veida B grupas vitamīnus, dzelzi, magniju un kalciju.

Lietojot spirulīnu varat sagaidīt lielāku enerģiju, svara zaudēšanu un spēcīgu organisma attīrīšanos.

Spirulīna veicinās labu veselību šādās jomās:

Stiprina imūnsistēmu
Uzlabo zarnu mikrofloru
Uzlabo gremošanu
Normalizē asinsspiedienu un cukura līmeni asinīs
Ļauj labāk piemēroties laikapstākļu maiņām
Palīdz izvadīt no organisma smagos metālus
Veicina un uzlabo imūnsistēmu
Palielina enerģiju
Mazina izsalkumu

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.