dachuks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:54: pie kolja!!!
Beidot es te nokljuvu! vai nav jokaini.. man ir te seedeet, luukoties kaa jamais buraas kkaados papiiros un apzinaaties, ka driiz dodos uz Briseli un neredzeeshu 7 dienas sho kjeemu.. :) nu jaa tikai 7 dienas. iisteniibaa briizhiem liekas, ka taa tik buus taada viegla atslodziite vienam no atra, ta jau redzees kaa buus realitaatee. Bet iisteniibaa atrodos uz taada pzitiiva vilja! :) Miit manii taada ticiiba, ka viss buus labi, un kaa teica Koeliju-ja kaut kas nav labi, tad nekas veel nav beidzies! :)
nu buus labi, buus!

Comments

[User Picture]
From:[info]leldiite
Date:16. Marts 2005 - 08:34
(Link)
7 dienas ir nieks. kad palikusha 6 ir jau mazliet gruutaak utt. taadaa kaa gjeometriskajaa progresijaa pieaug mazais iidoniitis un nepacietiiba un un un.. un peedeejaas minuutes shkjiet kaa muuzhiiba, tik mokoshas un vispaar baigaas maitas! es skato, ka shitaa duuda galiigi aizraavusies.. burtinji ta kaa pamukushi :)..
[User Picture]
From:[info]kolja
Date:16. Marts 2005 - 23:35
(Link)
forshi, ka tu taa reizeem te paseedi.. Bizhi jau negadaas:) Varbuut arii es pie vainas, ka tevi te nevelku, bet tagad tev saku - NAAC BIEZHAAK TE PASEEDEET:))) Nu, varbuut arii ne paseedeet, bet nu vismaz uz shejieni. man patiik:)
Un 7 dienas, tas ir daudz! eju chucheet, arlabu nakti:)
Powered by Sviesta Ciba