dachuks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:32: Ziemassveetki
Shodien pirmoreizi izjutu saujinju Ziemassveetku.. Kaa pan tas izdevaas?
Es soljoju kaarteejoreizi caur vecriigu un sajuutu skuju smarzhu, tik svaigu, tik dzestru, tik tiiru.. ar to pietika.. Piedzivoju arii mazu iepirkshanos, lai izdekoreetu tekpas, tomeer skujas paliek nepaarspeeta. Tagad praatoju kaa vareetu aizshmaukt uz kaadu mezha pastaigu, kaut kur aapus Rigas, aarpus civilizaacijas, varbuut izdosies... ir tak tik daudz briivu dieninju!
veel tikai jaasagaadaa arii noskanja daavaninju piemekleeshanai-radiishanai.. negribas tomeer sev miiljos atstaat beshaa, gribas ko jauku izdomaat. Vai arii tas man izdosies? nezinu.. bet ticu, ka jaa

Comments

[User Picture]
From:[info]leldiite
Date:17. Decembris 2004 - 10:23
(Link)
Vecriiga ar ziemassveetku aromaatiem..mmmm.. mezhoniigi gribaas tikt uz vecriigas Ziemassvetku tirdzinju.. skujas, karstvins, piparkuukas un koks tik briinishkjiigi!!!
mana r vakar izdevaas ziemassveetku sajuutu nokjert, tiesa,gan buutu labaak iztikusi bez shiis sajuutas, jo ziemassveetku iepirkshanaas drudzis naaca paar manu galvu.. diivaini, jo man nepavisam nebija jaastidzas, tikai dazhi siikuminji jaanopeerk, bet ieejot tajaa viekalaa un esot starp skrejoshiem cilveekiem ir gruuti ta vienkaarshi nesteigaa iepirkties, jo automaatiski saac kkur skriet un iestaajas taada, kaa panika, drudzhainiiba..

buchinjas tev jaukaa! uz driizu tikshanos :)
[User Picture]
From:[info]dachuks
Date:17. Decembris 2004 - 20:15
(Link)
ojaaa...
Bet man gaaja veel amizntaak, bet raksturiigi man.. :) Es beidzot sanjemos un sapeerku kartinjas, visu vakaru, nu gandriiz visu, seezhu un piepildu ar jaukiem vaardinjiem, bet.. naakamajaa rita, kad buutu peedeejais laiks tos pasniegt saviem skolas biedriem, atstaaju uz rakstaamgalda! ..toties.. tagad ir iemesls atkal satikties, briivlaikaa..
Powered by Sviesta Ciba