te mana maajina - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
cugu

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

man liekas, tepat kaut kur cibā spēru 9. Jul 2007|23:26

daarta
Izejmateriāli:

Kūkas pamatam

200g Selgas cepumu
100g izkausēta sviesta

Pildījumam

3 tējkarotes želatīna
150g 10% kafijas krējuma
300g Filadelfijas siera
100g smalkā cukura
1/2 citrona miziņas
3 ēdamkarotes citrona sulas
400g svaigas mellenes
150ml saldā krējuma
1 olas baltums

1.Sagatavo kūkas apakšu. Saberz cepumus smalkās drumstalās. Ieber drumstalas bļodā un rūpīgi iemaisi kausēto sviestu.
Ieber maisījumu vismaz 5 cm biezā formā un piespied ar rokām vai karoti, lai izveidotos līdzena, stingra cepumu kārta.
Kamēr gatavo pildījumu, šo turi ledusskapī.
2. Izšķīdini želatīnu. Kafijas krējumu uz nelielas uguns uzvāri, noņem no uguns, pievieno želatīnu, maisi, kamēr izšķist.
Atdzesē dažas minūtes.
3. Gatavo pildījumu. Bļodā samaisi sieru ar cukuru, rīvētu citrona miziņu un sulu, līdz masa viendabīga.
Iemaisi krējuma un želatīna maisījumu un mellenes. Viegli saputo saldo krējumu un iecilā masā.
Saputo arī olas baltumu un arī to iecilā masā. Lej virsū kūkas pamatam un liec ledusskapī!

man liekas, ka sāls tajā kafijas krējumā - ja kārtīgi savāra, būtu jāsanāk cietai. ja tā, kā es, tikai apsildīju, tad tādai kā man sanāca :)

galvenais - viss īstenībā notiek ātri, nesapīgi, tikai ar milzu bardaku virtuvē
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: