te mana maajina - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
cugu

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

13. Mar 2006|23:33

daarta
un vēl būs pērles iz auto skolas, bet te nu viena:

"pastāstīšu gadījumu iz dzīves. gāja cilvēki pirtiņā, pirtiņa pārkarsa, kaut kas uzsprāga, visi apdedzinājās. ko viņi darīja? puse sēdēja āliņģī, puse vārtījās pa sniegu. ko jūs darītu? paceļ rokas, kas sēdētu āliņģī! labi, tagad paceļ tie, kas vārtītos! ļoti labi [vispaareeja jautriiba]. tad nu luuk, kaa domaajat, kas notika ar tiem, kas seedeeja āliņģī - jā, pareizi, visi sasaldējās, dabūja plaušu karsoņus un ko vēl tur ne [visi tagad smejas par tiem, kas bija paceelushi rokas, ka seedees aalingii, pasniedzeejs smejas par visiem] - nu un tie, kas vaartiijaas? [visi joprojaam smejas] - tie visi nomira. [dazhi arii te veel smejas]

nu taadi vinjam tie joki uz dziives. piemeeram, joks par sievieti, kura apdzeeraas, savaas maajas dejoja un pakrita uz celma istabas viduu un salauza mugurkaulu. esot ceelusies augshaa, bet visu laiku kritusi gar zemi. šie domaajushi, ka sadzeerusies, nee, izraadaas mugurkaulu salauzusi.

un ja reaali, es tomeer nezinaatu, ko dariitu shajaa briidii, ja taa spuldziite, kas tikko spraaga man blakus, buutu sapliisusi taa, ka iekristu karsts stikla gabalinjsh man aciis. gan jau kaadam buutu kaads jautrs piemeers.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: