cycle

23. Augusts 2009

14:22 - Izbraukt uz citu rēķina

Cilvēkiem patīk izbraukt uz citu rēķina. Cerēt, ka viņi samaksās par Tavām kļūdām, tās attrisinās. Gatavi darīt daudz ko, gatavi pārdot sevi.

Ye, joka pēc palūrēju draugiem.lv iepazišanās sludinājumos, vecuma grupā 18-22. 70% sludinājumu ir sevis pārdošana tiešākajā nozīmē. Sākot no vieglās kategorijas "meklēju turīgu vīrieti vienai naktij, vecumam nav nozīmes" turpinot ar "dod ziņu, un šī nakts būs neaizmirstama. (protams piebilde par to turīgo vīrieti), beidzot vienkārši ar tieši paziņojumu, ka par naudu var būt masāžas utt.

Kas ir pārējie 30% ? Visbiežāk ir meklēju nopietnas attiecības, Tu stabils un nodrošināts vīrietis. No sērijas, es gribu dzīvot Tavā dzīvoklī, ēst par Tavu naudu un šad un tad nopirkt kurpītes par Tavu naudu. Nā, patiesībā šie sludinājumi ir ļaunākie. Tas pats kas tajos 70%, tikai ilgtermiņā. Man šķita, ka ir dzimumu vienlīdzība. Tobiš es pelnu sev, Tu sev un viss ir tā kā tam vajag būt. Nē, izrādās joprojām ir "es pelnu sev un Tev, un vel maksāju par Tavām kļūdām". Un ne tikai sludinājumos, zinu vairākas meitenes, kas domā tieši tā - vīrietim jānodrošina viņu dzīvi. Un neba tā kā pirms pārsimts gadiem, kad meiča sēž mājās un taisa ēst, nea, jauztur ne tikai pirmos maslova piramīdas pakāpienus, jānodrošina kurpītes, tusēšana. Lai pēc tam atklātu, ka pa Tavu naudu viņa klubā sapazīstās ar visādiem ākstiem un ragi paliek Tev tik lieli, ka sabiedriskajā transportā grūti iekāpt...

Stāsta morāle: Katram ir jāparūpējās par sevi, nevis jāņaud pēc palīdzības no citiem. Par brīvu nekas nenāk.
Powered by Sviesta Ciba