cycle

9. Jūnijs 2009

01:38 - Novirzes no temata. Skuveklis?

Dzīvē ir visvairāk problēmu tieši tad, kad Tev šķiet, ka tādu nav. Tas ir pierādīts fakts. Gluži tāpat kā viens no maniem favorīt teicieniem "Be Careful what You wish for, punk!". Nu nevar nemīlēt Klintu Īstvūdu. Jo viņš trāpa vienmēr, gan ar lodēm, gan vārdiem. Viens piemērs, es ik pa brīdim pēdējās 340 dienās nopūtos "negribu nākamos Jāņus svinēt" un lūk, pienāca ziņa, ka ļoti ticams, ka Jāņos (gan ligo vakarā, gan arī 24. jūnijā) nāksies strādāt. Vēlme piepildījusies. Bet stāsts jau atkal novirzījies, un šis vispār ir tāds saraustīts ieraksts. Labi, sāksim vēlreiz.

Tātad problēmu ir visvairāk, kad Tev šķiet, ka tādu nav vispār. Vai arī Tu izliecies. Taču zini kā tas ir, kad Tu sev kaut ko iegalvo, stundām lūrot spoguli - viss kārtībā, viss labi. Un tad pēc tādas pašhipnozēs Tev spogulī pretī raugās pilnīgi vienaldzīgs purns, kas ir pārliecināts, ka viss ir kārtībā. Kā piemērus varu minēt vairākus politiķus. Godmanim gan nesanāca, veltīgi saeimas tualetē stundām sev to skaidroja, pieres rieva nodevīgi teica pretējo. Šleseram, no otras puses, tas ir izdevies perfekti. Viņš ir 100% pārliecināts, ka ir devis milzu ieguldījumu valstij un visam pārējam. Un ka viņš kā buldozers mums atbrīvos ceļu no krīzes. Neskatoties uz visiem samazinājumiem, 800 lati mēnesī ir Šlesera garants.

Un esmu atkal novirzījies no temata. Kur es īsti paliku? Atcerējos, pie sava spoguļa, mēģinot ieskaidrot, ka tādas krīzes nav, nedz ekonomiskās, nedz manās attiecībās. Nedz dzīvesveidā, nedz svētdienas rīta paģirās. Problēmas pazūd spogulī un darba monitorā. Problēmas tiek noskūtas kā ar žileti, lai rīt vel asākas atkal parādītos. Un atkal tiktu noskūtas. Katru dienu, līdz beigās izdomā vienreizēju ideju - Varbūt pamēģināt neskūt? Un tad viņas aug un tiek ignorētas, līdz Tavi draugi jokojoties apgalvo, ka Ziemassvētkos aicināšot pie sevis. Lai nesu dāvanas.

Nē, man nemaz nav tik liela bārda. Es to šad un tad noskuju, kad apnīk. Kad sakrājās par traku. Un pamostos svētdienas rītos ar nežēlīgām galvassāpēm.
Powered by Sviesta Ciba