Icing sugar's

History

26th June 2003

2:57am: diezgan smiekliigi jau ir..tikusi pie journal,baigi meegjinu salikt visas kraasa,bet pagaidaam tikai sanaak kaut kaadu maigi violeto tonju paraade.klausos placebo.iemetiishu kaadu no saviem dzejoljiem sheit.
4:10am: viens no pirmajiem dzejoljiem
Tu Mīli Nāvi


Es gribu kļūt par dzejnieku.
Kurš strauji parādās
Un atkal pazūd..
Kā zvaigzne pirms tavas nāves
Uzmirdzēja spožāk un nokrita
Un palika pie tā, ko tu mīli..
Es zinu, ka tā neesmu es,
Tu nemīli mani,
Patiesībā tu nemīli nevienu.
Un tava zvaigzne nokrita
Pie pārējām, nebūtībā
Kuru īpašnieki nemīl
Varbūt tu mīli pats sevi
Bet es neticu.
Tavas acis ir tumšas
Un neredzīgas.
Tās biedē
Vēsta aukstumu un nāvi
Jā, varbūt tu mīli nāvi...
Nāve nejūt
Tādēļ tu nomiri

Es redzēju nāvi
Viņa sēdēja un rotājās
Ar nemīlētāju zvaigznēm
Tās mirdzēja baltas
No tām nāca vēsums.
Un tad nāve palaida zvaigznes..
Lai krīt.
Nebūtībā..
Par tādu dzejnieku es gribu kļūt
Kurš kādreiz izgaist nebūtībā…
Pirmstam aizskarot nāves pirkstus
Baltus un vēsus,
Un saprast,
Kādēļ tu mīli
Kādēļ tu mīli nāvi
Current Mood: riitausmains
Current Music: Darshan Ambient
10:25am: viens no peedeejiem dzejoljiem..
Tavi zilie mati nokarājas
pār melnajām acīm,
Lai es tās neredzu.
Spožs,ass nazis tavās rokās
raksta atzīšanos mīlestībā,
uz manām vēnām.
Asiņaina pateicība manās acīs.
Mīlestība?
Manas bālās lūpas
tavu zobu sakodītas.
Tavs izmisums manās acīs
nespēj iežēlinšāt maizes pārdevēju.
Ass,spožs nazis izkrīt
no tavām rokām,
uzrakstus aizskalo asinis
Beigas?
iespeeja izlasiit un saliidzinaat manu rakstiishanas saakumu un to kaada taa ir tagad..depresijas dzejolji..bet viss paariet
Current Mood: kungja saapes
Current Music: Will Ackerman - Wings on the water
5:24pm: Pasaka
Pasaka par seerkocinjkastiiti un seerkocinjiem -jeb- Burning By Fire We Make. Bija reiz pasaulee Virtuve seerkocinjkastiite. Taa atradaas uz plaukta blakus kaneelim (kas ljoti skaisti smarzhoja), un pavaargraamatai,kas bija ljoti iedomiiga, jo vinjaa bija ljoti daudz recepshu, kas noteikti padariija vinju par virtuves valdnieci. Seerkocinjkastiite bija jauna.Vinja bija nopirkta par 2 santiimiem, kas vinju padariija necieniigu runaat ar pavaargraamatu par 3latiem pirkto. Seerkocinjkastiite liidz pat pusdienlaikam nostaaveeja neaiztikta, liidz beidzot, pienaaca pusdienu laiks, un kastiite tika satverta un nesta pie pliits. No kastiites tika iznjemts seerkocinjsh un...kastiite vinjaa iemiileejaas. Vinjsh bija baals ar bruuniem seera matiem. Atgaadinaaja dzejnieku, par ko kastiite bija dzirdeejusi veikalaa no citaam kastiiteem. Seerkocinjam uzreiz iepatikaas kastiite un vinjsh pasmaidiija. Kastiite vaicaaja seerkocinjam:"vai tu mani miili?" uz ko seerkocinjsh nepaspeeja veel atbildeet, kad roka vinju pieglauda pie kastiites saaniem. Taa bija neaprakstaama sajuuta..karstums un saapes jaucaas kopaa ar neizjustu piedziivojumu un strauju dievishkju reibumu.Vinjsh aizdegaas.. Kastiite skatiijaas kaa seerkocinjsh vinjas acu priekshaa aizdegas. "sadegt liesmaa ko mees radam.." klusi, bet karsti noteica seerkocinjsh,un tad vinjsh tika pietuvinaats gaazes elpai,liidz taa aizdegaas. Tad seerkocinju nopuuta.un iemeta lielaa tumshaa kastee. Smeldziiga reeta palika uz kastiites saaniem... Bet veelaak, no kastiites tika iznjemts veelviens seerkocinjsh. Vinjsh gan bija mazliet liiks, bet arii ljoti gliits. Seerkocinjkastiites papiira sirds iepuksteejaas straujaak. Seerkocinjsh izteica komplimentu, ka kastiite izskataas ljoti skaista. Un patiesiibaa,seerkocinjkastiite bija iemiileejusies no jauna..tas gan nebija kaa pirmo reizi,nee tas bija savaadaak. Seerkocinjsh tika pieglausts pie kastiites saaniem, dodot karstu atvadu skuupstu un aizdegoties nochuksteeja "mums kopaa bija skaisti.." Kastiite druumi raudziijaas pa logu.. visas dienas kljuva vienaadas.. seerkocinji mainiijaas ik peec paaris stundaam..viens nelaimiigais seerkocinjsh,iemiileejies kastiitee meegjinaaja pretoties pret sadegshanu,saluuztot, bet..vinju izmeta, pie paareejiem. Kastee. Pienaaca diena, kad uz kastiites saaniem bija neskaitaamas reetas, no neskaitaamajiem seerkocinjiem un vinja vairs nejuta ne prieku ne saapes par uguniigo deju. Vinja bija tuksha..nebija ne viena seerkocinja.. saapiigs, smeldziigs tukshums.. un kastiite tika panjemta peedeejo reizi, lai tiktu izmesta. Kastee. kritienaa vinja paskatiijaas logaa, kur vareeja redzeet spiidam uguniigo sauli.. papiira sirds nopuksteeja peedeejo reizi un klusi izskaneeja chuksts...burning by fire we make..
Current Mood: ilgas
Current Music: Terje Rypdal
Powered by Sviesta Ciba