Filmas
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Tuesday, March 20th, 2007

Time:9:17 pm.
atmest noskatīto filmu reģistrēšanu tomēr nebija laba doma. Noskaties un drīz vairs nekas nepaliek prātā! Atskaitot no tām spilgtajām, saviļņojošām, ko nevar tik vienkārši aizmirst. Nu tad dažas no pēdējā laikā noskatītajām ar īsiem komentāriem -

A Scanner Darkly - smukā izzīmētā stilā, Keanu Reeves, nākotne, iekrīt "prāta čakarētāju" kategorijā, ļoti patika.

Black Hawk Down - kā viegli nojaust, karš. Nepatīk kara filmas. Nu, salīdzinot ar "Saving Ryans Privates" bija labāk, bet tāpat - spīd cauri karavīru motivācijas neesamība (kad nāk atskārsme, ka karš un nāve ir pa īstam, patriotisms un cēlās jūtas pret valdību pačib, cīnās biedru dēļ), bet tomēr galīgi sliktā gaismā visu to karošanu nedrīkst parādīt, jo ASV valdība palīdzējusi dodot filmēšanai savus Black Hawk helikopterus :-)

Crash - nēģeri un policisti, Sandra Buloka. Nu tā, diezkas nav. Amerikāņiem droši vien patīk, jo viņiem tās filmas cilātās problēmas ir "pa tēmu"

The Prestige - kā burvju mākslinieki āzē viens otru. Patika, ka tur bija Christian Bale
vēl bija tā filma ar Christian Bale, kur viņš pārmaiņas pēc bija brašs žiperis, huligāns. Harsh Times. Tā jocīgi, bet patika.

Borat. No comments.

Cars / Vāģi. Patika, jauki un sirsnīgi. Lai gan jocīgi, pieķerot pa laikam sevi pie tā, ka sekoju un izdzīvoju līdzi *mašīnu* attiecībām. Bet tikpat labi jau varētu mašīnu vietā iespraust cilvēkus, nekas jau nemainītos..

The Shining - Džeks Nikolsons un viesnīcas mistērija. Riktīgi patika.

Chinatown - bāc, neparasti, Džeks Nikolsons nav pusjucis, bet gluži prātīgs. Melnbalts krimiķis. SKaitās noir, lai arī ko tas nozīmētu. Patika.

Half Nelson - par skolotāja - vīrieša un narkomāna dīvaino draudzību ar vienu melno skolnieci. Skatījos ar interesi, un līdzjušanu - kā viņš pa laikam ir frustrācijā, un kā viņam pa laikam ir jāsaņemas un jāsavācas

Toutes Les Nuits (Every Night) - Arsenāla filma, viņi runā franciski. Patika tiešums, ārējais vēsums un nosvērtība, patika.

Shaun of the Dead - vienreiz sen sāku tā kā skatīties, biju miegains un skeptisks un tikko Dawn of the Dead redzējis, nenoskatījos. Tagad, kad iejutos, tad jau patika tīri labi. Dažs joks tīri gaumīgs

Tiktāl ir viegli, šīs man mētājās uz cietā. Grūtāk ies atminēt tās, kuras man vairs nav un pa tv redzētās. Jāiet meklēt kādu vecu tv programmu lai var savilkt kopā.

Conspiracy Theory - Mels Gibsons un Džūlija Robertsa, nedomāju, ka tā patiks, kā Mels tēlo. Man bija nojauta, ka nepatiks, bet patika gluži labi.

Pretty Woman - imo Džūlijai Robertsai nepiestāv padauzas tēls. Princis uz balta zirga Ričards Gīrs, saldi un sentimentāli.

nu labi, es eju meklēt, jābūt vēl. Lai gan, vairs nesanāk filmas skatīties ar tādu intensitāti, kā senāk koju laikos - tad regulāri bija 2-4 filmas nedēļā. Tagad, var gadīties mēnesi nodzīvot filmu neredzējušam. Ak, nu vēl pa laikam nolūru pa kādai Prison Break sērijai, bet tā baigi neaizrauj ka būtu jāskatās maratonā līdz kamēr beidzas sērijas. Tā nebija arī ar Lost, no kura citi, kā dzirdu, nonāca bezmaz vai fiziskā atkarībā.
Comments: Add Your Own.

Time:9:50 pm.
Four Weddings and a Funeral - biju redzējis jau kaut kad agrāk, bet, kad pa tv rādīja, beigu galu atkal noskatījos. Draugu būšana un šādi tādi jauki jociņi. Foršais Hugh Grant, un Andie MacDowell.

Andie MacDowell bija arī filmā Harrison's Flowers. Foto reportieris aizbraucis uz Dienvidslāviju un iekūlies nepatikšanās un sieva dodas viņu glābt. Rāda kara skarbumu. Pirmoreiz redzēju tad, kad tieši bruka virsū Libānai, laikam, un tad tie notikumi filmā un tieši tajā laikā dzīvē dīvaini sasaucās. Tagad pa tv atkal rādīja un, tad es tagad šeit piezīmēju. Tulkotāji latviski laikam bija nosaukuši "Ieilgušais ceļojums"


Chocolat. Džonijs Deps un visādas šokolādes. Smagnēji veclaicīgi druscīt, bet salīdzinot ar citām, ko pa sab. kanāliem mēdz rādīt, ļoti labi. Pa radio dzirdēju, ka zinātnieki apgalvo, ka nē, šokolādi ēdot nav tā, ka cilvēks paliek laimīgāks. Neticiet viņiem!

Soldier (1998). Pilnīgs čau. Viens gunslingers sakauj veselu gaisa kuģi un izglābj savus draugus un visi drošvien dzīvo laimīgi līdz mūža galam.

TV programma palikusi laukos un vairāk no galvas nevaru izkasīt. Online tv programmas rāda tikai šodienu un nedēļu uz priekšu. Ja adresē pielabo datumu, nekas nesanāk, dati jau izdzēsti. Nu kāpēc viņi tā, šī nav pirmā reize, kad gribās redzēt vakardienas programmu un nekā. 118.lv rāda foršu tekstu :-).
Un vēl es izmēģinu ripot video no apollo iTV. Kamēr te rakstu pa filmām, saripojušies 600MB ar daiļslidošanu!
Comments: Add Your Own.

Filmas

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Website (Krogs).
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.